Karriere: Hemmelig agent

Karrieren som hemmelig agent i Sims 4 er den eneste karriere med 11 niveauer (Skurk-grenen). Diamantagenten har de sædvanlige 10 niveauer.

De to forgreninger er ret forskellige og derfor er de optimale egenskaber også ret forskellige. For diamantagenter kan det hjælpe at være selvsikker og det vil også hjælpe med alt der kan fremme programmering og karismafærdighederne eller helt generelt at få venner. Som skurk er det bedre at gå efter Balladekonge, Led eller ond, ligesom det vil hjælpe at være et geni for at få simmeren fokuseret.

Niveauer i karrieresporet Hemmelig agent

Din simmer kan ved at søge i intelligente databaser på computeren, få en fokuseret humørstump, hvis de finder en god ledetråd. Denne humørstump varer i 2 dage og vil især hjælpe skurke, da dette er deres ideelle humør. Intelligent research er hovedsageligt et krav for at blive forfremmet, men lader ikke til at bidrage med så meget andet. Undersøg en simmer vil afsløre deres egeneskaber og er nyttig i forbindelse med socialisering og forfremmelser.

I de tidlige stadier af karrieren kan du sætte simmerne til at børste tænder ved vasken og tale sig selv op foran spejlet, for at give dem et hurtigt selvtillidsboost før arbejde.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
1Agentassistent17Søg i intelligente databaser på computerenSøg intelligent interaktion på computeren
2Intelligens Researcher19Søg i intelligente databaser, nå niveau 2 i programmeringThe Swiveler, Intelligens Research på computeren (349 $)
3Agent Handler21Søg i intelligente databaser, nå niveau 2 i karisma, hav 3 vennerReconnaissance arbejdsstation, Beroligende håndtryk (384 $)
4Felt Agent37Søg i intelligente databaser, nå niveau 3 i fitness, lav intelligent research i 2 timer422 $
5Lead Detective47Søg i intelligente databaser, nå niveau 4 i karisma, hav 5 vennerNerver af stål skrivebordslampe, efterforsk på computeren (599 $)
6Regeringsagent52Søg i intelligente databaser, nå niveau 5 i fitness, niveau 3 i programmeringTaktisk kort (821 $)
7Hemmelig agent87Søg i intelligente databaser, nå niveau 5 i karisma, undersøg 3 simmereLås op for skjult dør i bogreol, nye dele i Lav en simmer (936 $)

 

Diamant Agent

Det ideelle humør som diamant agent er selvsikker. Overordnet set er det en relativt simpel karriere uden videre interessante bonusser ift. skurk. Det kræves dog blot at du går på arbejde 3 dage om ugen, men så er det til gengæld også nogle lange vagter. I den daglige opgave opfordres der til romantiske interaktioner (inspireret af James Bond mon? ;-) ), det er dog muligt at blive forfremmet uden at gøre dette, det går bare meget hurtigere hvis du gør det. Der er behov for 8 venner for at komme helt til tops!

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
8Spionkaptajn173Romantiske interaktioner, nå niveau 7 i fitness og niveau 7 i karismaSpionsatellit (1039 $)
9Skyggeagent208Romantiske interaktioner, nå niveau 8 i fitness, niveau 8 i karisma og hav 8 vennerInformationsdatabase (2078 $)
10Dobbelt Diamant Agent284Romantiske interaktioner og gå på arbejde!Nye dele til Lav en simmer (3741 $)

 

Skurk

Det ideelle humør for skurken er fokuseret. At søge på simpedia på computeren kan hjælpe med dette, ligesom det kan at drikke sort te og spille skak. Der er betydeligt flere penge at tjene som skurk end som Diamant agent.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
8Måne lejesoldat191Onde interaktioner, Nå niveau 5 i ballade, niveau 6 i fitnessEvil Am Eye Swiveler (1039 $)
9[Redacted]278Onde interaktioner, nå niveau 8 i ballade, niveau 4 i programmering, hav 2 fjender2286 $
10Superskurk479Onde interaktioner, niveau 10 i balladefærdigheden, niveau 6 i programmering, afslør 3 superskurkeCommemorative Freeze Ray (3886 $)
11Trippelagent515Onde interaktioner og gå på arbejde!Vores grundlægger statue, nye dele i Lav en simmer (5743 $)

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]