Karriere: Astronaut

Astronautkarrieren er en af de sværeste at blive forfremmet indenfor i The Sims 4, men du bliver til gengæld belønnet med en masse rare genstande og evner. Det er en rigtig god ide at være god til raketvidenskab, da denne færdighed indirekte hænger sammen med Astronautkarrieren og åbner op for en masse missioner. Som astronaut får du et rumskib gratis, hvor andre simmere skal betale 5000 simoleoner for at komme i gang. Du skal dog samle delene, hvilket koster 1000 simoleoner samt udføre opgraderinger for at få et fuldt fungerende rumskib.

De første syv niveauer i astronautkarrieren kræver at du arbejder på din simmers atletik og logikfærdigheder, mens du får op til 4 venner. Det er vigtigt at komme hurtigt i gang med at opbygge venskaber, for at blive forfremmet med en jævn rytme, så prøv at komme i kontakt med simmerne i fitnesscenteret eller inviter venner over når du har fri. Det skader heller ikke, hvis du på et tidligt stadie overvejer hvilken af de to karriereveje du vil følge – Rumsherif eller Intergalaktisk smugler. Som Rumsherif skal du have 7 venner mens en intergalaktisk smugler skal være god til ballade og programmering.

 

Gode egenskaber til Astronauter, Rumsheriffer og Intergalaktiske smuglere

De bedste egenskaber afhænger af om du vælger at blive Rumsherif eller Intergalaktisk Smugler. Begge grene kræver en masse færdighedspoint og venskaber. Nedenstående egenskaber kan dog anbefales:

  • Enhver videnskabs aspiration (Computervidunder, Nørdet hjerne, Renæssancesimmer), som giver din simmer egenskaben “Lærer hurtigt”. Dette vil være nyttigt når du skal op på færdighedsniveauer over niveau 4.
  • Egenskaben Aktiv hjælper med at holde din simmer energifyldt, hvilket især er en hjælp hvis du skal være Rumsherif.
  • Selvsikre simmere får lettere følelsen af at have selvtillid, hvilket hjælper hvis du vil være smugler.
  • Udadvendte simmere har en fordel som rumsheriffer, da det vil give mere glæde af sociale interaktioner og dermed give flere måder at få venner på.

rumraket

 

Niveauer indenfor astronautfærdigheden

I starten af din karriere som astronaut er det ideelle humør fokuseret, hvilket dog ændres senere. Du kan få en 4 timers fokuseret humørstump af at observere himlen med et teleskop, men brug i stedet kræfter på at arbejde med din daglige opgave og på de opgaver du skal løse før du bliver forfremmet næste gang. Du bør kunne stige i rang med rimeligt mellemrum, så længe du arbejder på at få venner inden det bliver et krav. Brug skakbordet til at hæve din logikfærdighed og så er det mere sandsynligt at du vil vinde de 2 spil mod andre simmere, som det bliver krævet på et tidspunkt. Hvis du ikke har råd til et skakbord, så kan du finde dem i parken.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
1Praktikant26Træn. Tal entusiastisk om rummet med 3 simmere.Tale entusiastisk om rummet
2Module Cleaner34Træn. Nå niveau 2 i logikfærdigheden.Astro Solsystem Lampe (581 $)
3Tekniker54Træn. Nå niveau 3 i logikfærdigheden. Hav 4 venner.Astro modelrakel (756 $) og udpege konstellationer interaktionen
4Leder af kommandocentral71Træn, nå niveau 2 i fitness færdigheden, træn på vægtmaskinen i 4 timer.Stjernesøger originalt blueprint (869 $), Følg satelitter med teleskopet
5Low-Orbit Specialist96Træn. Nå niveau 4 i fitness færdigheden. Vind 2 skak spil.Bærbar galaktisk lysshow (1130 $)
6Rum kadet104Træn. Nå niveau 4 i logik færdigheden, niveau 5 i fitness færdigheden og løb på løbebånd i 12 timer.Mission control genstand (1299 $)
7Astronaut119Træn. Nå niveau 6 i logikfærdigheden, nå niveau 6 i fitness færdigheden, få Stjernenat humørstumpen fra at udpege konstellationer via sociale interaktioner.Salyut astronaut stol (1689 $), nye dele i Lav en simmer

 

Rumsherif

Det ideelle humør som rumsherif er Energisk. Atletiske simmere er relativt ofte energiske, så derfor er det en god egenskab til denne karriere. Du kan også opnå denne følelse i badet inden du tager på arbejde. Det er lidt lettere at blive forfremmet som Rumsherif end det er som Intergalaktisk smugler, da du kun behøver et par venner mere samt fitnessfærdigheden for at nå til toppen.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
8Planet patrulje179Udfør rummission, nå niveau 5 i karisma, få 7 venner, drik rumenergidrik"Byg din egen raket" sæt (1790 $), Rumenergidrik opskrift
9Stjeresherif297Udfør rummission, nå niveau 7 i karisma, niveau 7 i fitness og skriv en bog (via computeren)Astro-Bunny Beyond Infinity (3149 $)
10Rum Sherif422Udfør rummission. Gå på arbejde!Apollo rumskib (4567 $), nye dele i Lav en simmer

 

Intergalaktisk Smugler

Det ideelle humør for denne gren af astronautkarrieren er selvsikker. Den bedste måde at blive selvsikker på er at snakke sig selv op via spejlet samtidig med at du kigger på f.eks. et maleri der er lavet af en selvsikker kunstner. Øv dig på programmering på computeren, så du kan opfylde det krav og så er du snart klar til at hacke dig til penge. Balladefærdigheden er lidt sværere at komme i gang med. Du skal starte med at øve dig på simmere via sociale interaktioner, medmindre du tidligere har fundet en voodoo dukke. Når du når til niveau 2 er det meget lettere at øge balladefærdigheden, da du kan trolle på forummer på cimputeren og derved øge det hurtigere.

NiveauStillingsbetegnelseTimelønDaglig opgave + krav for forfremmelseBelønning ved forfremmelse
8Månesoldat201Udfør rummission, nå niveau 3 i balladefærdigheden, nå niveau 3 i programmering, tjen 1000 $ på hacking.The Monolith (1790 $), Alien Juice opskrift
9Alien Goods Forhandler299Udfør rummission. Nå niveau 5 i balladefærdigheden, nå niveau 8 i fitness, saml 3 rumsten.Zero-G Træningstaske (3865 $)
10Intergalaktisk smugler413Udfør rummission. Gå på arbejde!Retro Rumskib (5025 $)

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]