Isla Paradiso

Aruba, Jamaica uuh I wanna take ya – Bermuda, Bahamas ..  Kender I den famøse Beach Boys sang “Kokomo“? Den sang er for os lige præcis den følelse vi får når vi ser den nye verden til Sims 3 Paradisøen som hedder Isla Paradiso. Sommer, sol, strand, vand og fantastisk natur – aaah, vi er vilde med det! Hvis du ligesom os ønskede at du i Sims 3 Verdenseventyr kunne bosætte dig fast, og blev skuffet over at du ikke kunne, ja så kan det være Sims 3 Paradisøen er verdenen for dig.

{Billeder er lånt fra The Sims Network}

 

Isla Paradiso

Isla Paradiso er den helt nye verden der kommer sammen med Sims 3 Paradisøen, og den er den første af sin slags i Sims 3 historien! Med det mener vi, at det faktisk er første gang en verden består af separate øer, og det er lige præcis det der gør Isla Paradiso så speciel. I Isla Paradiso er du omgivet af vand og flot natur, og det indbyder til leg og nye aktiviteter. Du vil have mulighed for at sejle havet rundt og opdage nye øer med en båd efter eget valg – skal det mon være en jolle eller en yacht?

 

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-3

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-9

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-10

 

Tag med din Simmer på opdagelse til de ukendte øer

Isla Paradiso består altså af en række øer, hvoraf nogle af dem er helt ukendte fra start af. Det betyder at du selv skal på opdagelse med dine simmere! Selve hovedøen er fyldt med farverige bygninger, og der er adskillige spots hvor din simmer kan dykke, og så er der også tre forskellige ferie resorts fra start af som du kan besøge hvis din simmer trænger til lidt ferie, eller hvis du gerne vil prøve at styre et resort.

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-5

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-8

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-11

 

Flere ejendomme per Simmer

Har du nogensinde ønsket at kunne have mere end én bolig i Sims 3? Så er Isla Paradiso også helt perfekt til dig. Med Isla Paradiso kan du nemlig eje flere private grunde hvor dine Simmere kan bo. Det vil sige at du kan eje et hus, og samtidig købe en husbåd over telefonen. Hvis din Simmer opdager en helt ukendt ø, så vil den også blive deres private grund – hvor sejt er det ikke lige?

 

sims-3-paradisoen-isla-paradiso-2   sims-3-paradisoen-isla-paradiso-6 sims-3-paradisoen-isla-paradiso-7