Insekter (Biller, Sommerfugle og Nanitter)

Nogle af de samlegenstande du kan samle i The Sims 3 er biller, sommerfugle og Nanitter. Biller og sommerfugle kommer med grundspillet og der er kommet flere til med de forskellige udvidelsespakker, mens Nanitter var en ny type af samlegenstande som kom med Ind i Fremtiden.

 

Biller og Sommerfugle

sommerfugle

Biller er de insekter der er sværest at spotte i Sims 3, hvilket gør dem til noget af det mere udfordrende at samle. De findes ikke ret mange forskellige steder, men vi anbefaler at du kigger i parken, tæt ved havet, fiskesteder, kirkegårde og i små skovområder mellem huse. Sommerfugle kan findes de samme steder som billerne, men de er ofte lidt lettere at se. Du kan med fordel sælge insekter til videnskabscenteret, frem for at sælge dem via rygsækken. Dette vil give dig en større indtjening. Hvis du synes det ville pynte med sommerfugle på din grund, så hiver du dem blot ud af rygsækken når du har fanget dem, og “slipper dem fri”, et sted på din egen grund.

Der er én udfordring forbundet med det at samle biller og én forbundet med at samle sommerfugle, læs mere om samleudfordringer her.

Her følger en liste over de biller og sommerfugle der findes i The Sims 3.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Attention: The internal data of table “33” is corrupted!

 

 

Nanitter

nanitter

Nanitter er en ny type samlegenstand, som kom med The Sims 3 Ind i Fremtiden. De er nogle mekaniske insekter, som er vanskelige at se. De minder om sommerfugle og biller og findes rundt omkring i fremtidsverdenen Oasis Landing.

Nanitter bruges til at bygge robotter med (en færdighed som også kom med Ind i Fremtiden) da de er hovedingrediensen i de egenskabschips man laver til plumbotterne.

Med mindre du har anvendt snyd (buy debug) og placeret spawners i din hjemby, så vil du kun finde nanitter i Oasis Landing. Nanitter forsvinder mellem klokken 23 og 2 og vil så regenereres i verdenen fremtil daggry. Det kan anbefales at gå i gang med at samle ind mellem 7 og 8 om morgenen, for at sikre at få flest muligt, hvis du har planer om at fange nanitter hele dagen. Du finder ikke nanitter i centrum af Oasis Landing, det hele foregår ude i yderkanten af byen. Vær opmærksom på at nanitterne kan findes forskellige steder afhængig af om du er i den normale, den dystopiske eller den utopiske Oasis Landing.

Der er én udfordring i forbindelse med at samle nanitter, læs mere om samleudfordringer her.

 

Reverse engineering på nanitter

Man kan også lave såkaldt “Reverse engineering” på nanitter, for at få nogle blanke processorer ud af dem og lære at reproducere netop denne type nanit ved bot-bygger stationen. Ved bot bygger stationen kan du også lære at designe almindelige og ualmindelige typer af nanitter. Derfor kan det anbefales at du laver reverse engineering og lærer at bygge den igen, hver gang du fanger en ny type nanit – så behøver du aldrig skulle fange den slags i det fri igen.

  • Almindelige nanitter: Giver 2-4 små blanke processorer
  • Ualmindelige nanitter: Giver 2-4 små til medium blanke processorer
  • Sjældne nanitter: Giver 2-4 små til store blanke processorer

Du kan købe processorne, sammen med nanitterne, i bot butikken i fremtiden og du kan også sælge dine nanitter der for en højere værdi end du kan via simmerens rygsæk.

 

I tabellen herunder kan du se alle de forskellige typer af nanitter der findes.

IkonNavnSjældenhedVærdi
NeutronAlmindelig20
KaustiskAlmindelig25
SkalærAlmindelig30
KvanteAlmindelig30
LetAlmindelig35
LeptonAlmindelig40
TribblerAlmindelig50
HeisenbergAlmindelig55
KondensatorUalmindelig90
TorsionUalmindelig105
InduktionUalmindelig115
PolarUalmindelig115
TunneleringUalmindelig120
TermoUalmindelig125
DispersionSjælden250
EntropiskSjælden275
OptiskSjælden310
FugtendeSjælden315
PrismatiskSjælden350
ÜberSjælden550

 

 

Ofte stillede spørgsmål om insekter i Sims 3

Hvor finder jeg røde støvtæger i Kina i Sims 3 Verdenseventyr?

Hvis det er en del af en mission, burde du få vist på kortet hvor de er, ligesom når du skal finde bestemte sten eller metaller. De er dog meget sjældne og også svære at fange, derfor kan du godt opleve at du kun fanger en af gangen, selvom du måske skal bruge 3. Så det kan tage flere dage at finde dem. Desuden kan det være nødvendigt ikke at bevæge kameraet i et stykke tid, da de gemmer sig under jorden og pludselig dukker op. Så hvis du zoomer ind der hvor de skal være, så stå stille et stykke tid og vent på de kommer frem. Hvis ikke der er nogen, så prøv igen dagen efter :-) Held og Lykke!

 

 

Har i mon fundet bare halvdelen af dem? Det har vi i hvert fald ikke… Det må være et af de områder vi mangler at udforske lidt, men vi er da nysgerrige efter at høre om der findes nogle insektjagere blandt jer læsere :-)[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]