Husbåde i Sims 3 Paradisøen

Husbåde er en af de nye ting i Sims 3 Paradisøen, som vi vist er mange der glæder os til. En husbåd kan betragtes som et almindeligt hus på en flydende platform, som du kan bruge til at rejse rundt i verden. Der er flere forskellige platforme du kan bygge din husbåd på:

Pram, Lille – 10×8
Pram, Medium – 15×10
Pram, Stor – 20×15
Pram, Smal – 14×6
Bue, Smal – 14×6
Bue, Bred – 12×8

sims 3 paradisøen husbåd

sims 3 paradisøen husbåd

Byggemulighederne for husbåde er præcis de samme som for normale huse. Den eneste forskel er at du kan placere væggene op langs kanten på husbådene. Du kan placere vægge, genstande, normale tage og endda kældre præcis som du plejer. Du vil dog ikke være i stand til at kigge ud fra kælderen på din husbåd, selvom man godt kunne drømme om ubådsfunktionen ;-)

Du kan også give dine simmere en swimming pool på 1. sal eller højere oppe, på din husbåd. Men dette er ikke muligt i kælderen eller i stueetagen.

Det er desværre ikke muligt at flytte et hus du har i en nuværende verden, over på en husbåd. Dette skyldes at husbåde er en ny grundtype. Men du kan dog godt placere en husbåd på en matchende tom husbådsgrund.

sims 3 paradisøen husbåd

Der er lavet forskellige husbåde du kan vælge imellem, som du finder samme sted som du plejer at finde huse og offentlige bygninger. Via Rediger by kan du placere husbåde i en havn.

sims 3 paradisøen husbåd

Husbåde fungerer i enhver verden, hvor der er bygget en havn til husbåde. Det vil sige at hvis du gerne vil have husbåde i den by du spiller i nu, så skal du blot placere en havn i den verden. Havnene kan findes under offentlige grunde. Du kan selv bestemme hvilken retning du vil sejle i  og du har også mulighed for at sejle fra havn til havn. Alle servicefolk så som postbuddet og reparationsmanden kommer sejlende ud til din husbåd, med mindre du ligger til i en havn. Dette tager en smule længere tid, hvis du er langt væk fra kysten.

sims 3 paradisøen husbåd

Dine simmeres liv er som det plejer, selvom de nu bor på en husbåd. Børnene skal stadigvæk i skole. Såfremt ud befinder dig ude på havet vil de tage den gratis vandtaxa indtil fastlandet og derfra hoppe på bussen. Du kan også have både babyer og kæledyr på husbådene. Derfor kan du altså blot betragte en husbåd som en flydende udgave af dit helt normale hus.

 

sims 3 paradisøen husbåd

Nogle simmere bliver søsyge hvis de er på en husbåd i for lang tid. Hvis din simmer bliver søsyg så vil de begynde at få det bedre, så snart de kommer på land igen eller husbåden er bundet fast i en havn. De kan naturligvis også blot kaste op.

En husbådsgrund kan ikke blot bruges til et almindeligt hus. Du kan også lave det til en offentlig grund eller endda et resort! I Isla Paradiso findes der allerede en restaurant der ligger på en flydende platform. Hvis du ejer grunden kan du endda også få disse offentlige grunde til at sejle rundt.

sims 3 paradisøen husbåd

For at spare plads kan du også placere stiger. Voksne simmere vil bære tumlingerne med den ene arm, mens de klatrer op af stigen. Hvor sødt er det ikke lige?

Hvis du har en rummelig husbåd, så kan du endda fiske fra din husbåd. Dette kræver dog at der er et tomt område der er mindst tre firkanter langt og to firkanter bredt.

sims 3 paradisøen husbåd

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Kilde]

 

køb sims 3 paradisøen

 

 Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag!

Ved du at du skal have Sims 3 Paradisøen? Så kan du forudbestille det lige her!

 > Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]