Holly Alba på Afveje | Kapitel 9

Holly har været til lægen og ganske rigtigt, hun var gravid! Holly er fuldstændig knust, en tid der skulle være lykkelig for hende er helt modsat, hun ved ikke hvem der er faren til hendes barn, hun håber så inderligt at det er Luan, men hvem ved, det må tiden vise.

HollyAlba_9_1

Zola har inviteret Holly over til middag i aften da Luella næsten lige har haft fødselsdag hvor Holly ikke kunne deltage, så nu må hun over med en gave til Luella, som forresten kalder Holly for ’’tante Holly’’. Holly er en smule nervøs for hun har tænkt sig at fortælle den store nyhed til Zola og resten af familien i dag.

HollyAlba_9_2

HollyAlba_9_3

Zola er meget stresset da Holly ankommer, hun er lige kommet fra arbejde og farer forvirret rundt, Luella er oppe og lave lektier på sit værelse inden de spiser. Da maden kommer på bordet snakker de alle om vind og vejr. Pludselig siger Zola at der er noget hun skal fortælle Holly. Holly var nu egentlig kommet fordi hun skulle fortælle Zola noget, hmm. Zola udbryder i glæde at hun IGEN er gravid! Holly er helt tavs, for det var jo det samme hun skulle fortælle, men hun er selvfølgelig enormt glad på Zola og Milos vegne, ’’hvor er det dejligt for jer, jeg er så glad, så skal jeg jo være tante igen’’. Zola spørger Holly ’’Nå nok om mig nu, Holly hvad var det som du ville fortælle?’’ Holly sender Zola et blik der siger ’’IKKE LIGE NU!’’ men det forstår Zola tydeligvis ikke, og bliver ved med at plage Holly om nyheden. Holly mander sig op og siger ’’Jamen… ja… jeg ved ikke lige hvordan jeg skal sige det, men jeg er altså også gravid’’. Zola får nærmest sin mad galt i halsen, for hun ved jo godt at Holly har været sammen med både Luan og Jamal i modsætning til de andre ved bordet. Milos og Luella bliver ælde vilde og glade, ’’jubiii jeg skal have en fætter eller en kusine’ skriger Luella. Zola siger ikke et ord, hun smiler bare og siger at de lige skal snakke sammen hende og Holly under fire øjne efter middagen.

’’Er du fuldstændig skingrende skør’’ udbryder Zola da de får snakket alene. ’’Hvem er faren Holly?’’ udbryder Zola, og Holly må jo skuffe Zola og sige at det ved hun ikke engang selv, Zola ryster på hovedet. ’’Men uanset hvad så støtter jeg dig jo, husk det Holly’’ siger Zola og kysser hende på kinden inden Holly smutter ud af døren og hjem ad.

HollyAlba_9_4

Næste dag starter Holly dagen ud med en god omgang træning, hun har brug for lige at få tankerne på noget andet, men det får hun ikke lov til i lang tid, for hun bliver ved med at få sms’er fra Jamal, som ikke kan forstå hvorfor Holly ikke svarer, men hun ved simpelthen ikke hvad hun skal sige til ham.

HollyAlba_9_5

Holly har besluttet at fortælle Luan at hun er gravid, hun vil dog IKKE fortælle ham at der er 50 % chance for at han ikke er far til barnet. Den nat overnatter Luan ved Holly og han er så overlykkelig over at han skal være far, han får slet ikke lukket et øje den nat, han ligger og kigger på Holly i flere timer og tænker ’’Gud hvor er jeg bare heldig at have den skønne kvinde i mit liv’’ Mon han ville tænke sådan hvis han vidste hele sandheden?

HollyAlba_9_6

Holly begynder at kunne mærke en del symptomer allerede, hun spiser MEGET mere end hun plejer, og har voldsomme humør svingninger. Hun bekymrer sig hele tiden om hvem faren til barnet er, hun ved ikke rigtigt om hun skal kontakte Jamal og fortælle ham at hun er gravid og at han måske er faren? Eller skulle hun måske bare sige at Luan er faren uanset hvad, og opdrage barnet i troen om at Luan er faren også selvom han ikke er? Hmm det er sværere end man lige tror.

HollyAlba_9_7

HollyAlba_9_8

HollyAlba_9_9

Holly beslutter sig for at gå tidligt i seng for at få ro i hovedet over alle de tanker hun har. Men hendes natte søvn bliver ubehageligvis afbrudt af en indbrudstyv der lister sig ind imens Holly sover. Holly vågner da hun hører hoveddøren smække nedenunder, og ser at hun har haft indbrud. Hun ringer til politiet, men der er desværre ikke så meget de kan gøre, da tyven er sluppet væk. Nu er Holly alvorligt bange, hun tør da ikke sove alene mere? Hun er gravid og venter et barn, det er da slet ikke trygt at sove om natten når sådan nogen kan luske sig ind, måske skulle hun flytte sammen med Luan, så han kan passe lidt på hende og babyen når den kommer til verden.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’