Holly Alba på Afveje | Kapitel 8

HollyAlba_8_1

HollyAlba_8_2

Zola er kommet hjem fra hospitalet og hun er så træt og udmattet, så Holly har lovet at passe lille Luella et par timer imens de nybagte forældre får en lille pause.

HollyAlba_8_3

Holly og Luella bliver hurtigt knyttet til hinanden, og Holly synes hun er noget af det sødeste! Hun kommer til at tænke på hun jo en dag selv gerne vil have sådan en lille en, men hvem mon det bliver med? Hun er jo stadig ung endnu, og har så mange ting hun skal opleve. I aften skal Holly over til Jamal og snakke om bogen over en middag, hun er ved at blive lidt nervøs, for hun vil jo gerne se super godt ud!

HollyAlba_8_4

Da Holly kommer, har Jamal lavet en super lækker skaldyrssalat som øen er så kendt for, de snakkede rigtigt meget, men ikke særlig meget om bogen, hmm.

HollyAlba_8_5

Senere på aftenen sidder de i sofaen og drikker vin, og pludselig kysser de, og det ene førte til det andet, og det ender med at Holly overnatter ved Jamal, ups! Næste morgen havde Holly det lidt underligt, hun synes hun havde svigtet Luan som havde været så god til at tage imod hende på øen, og hjulpet hende en hel del. Holly tog hjem med det samme da hun vågnede, uden Jamal opdaget noget.

HollyAlba_8_6

Holly tog et langt bad og ringede derefter til Zola og fortalte hvad der var sket, og at hun faktisk havde det dårligt overfor Luan, og hun nok fortrød lidt hun havde bedt om en pause. Zola forslog igen at hun fortalte Luan hele sandheden, og bad om tilgivelse, men Holly vidste stadig ikke om hun nu ville fortælle om hendes lille affære med Jamal.

HollyAlba_8_7

Et par dage efter modtager Holly en sms fra Luan om hun vil komme over til ham i løbet af dagen da det er en national dag på øen i dag, og det vil Holly super gerne, hun har savnet Luan meget, og har fortrudt sine hændelser med Jamal.

HollyAlba_8_8

HollyAlba_8_9

De hygger i Luans pool og snakker lidt om det hele, de bliver enige om at give det en chance igen. Senere laver Holly hotdogs og de har en utrolig sjov aften. Holly tænker stadig på om hun skal fortælle Luan om hendes affære med Jamal, men indtil videre vil hun bare lade tingene være som de er.

HollyAlba_8_10

Da de skal til at krybe op i seng, får Holly en vildt pludselig kvalme, hun løber af sted på toilettet for at kaste op. Holly håber det er en madforgiftning fra maden, for hvis hun er gravid, så kan både Luan og Jamal være faren til barnet! Holly bliver så urolig at hun ikke lukker et øje den nat, hun må til lægen snart!

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’