Holly Alba på Afveje | Kapitel 7

Få dage efter Holly havde haft første møde omkring sin bog med Jamal, hvor tingene endte temmelig galt, ringede Jamal til Holly for at sige undskyld for hans upassende opførsel sidst, og at han gerne ville mødes med hende omkring bogen, denne gang helt professionelt, og på en Café inde i byen.

HollyAlba_7_1

Selvom mødet bare skulle være helt afslappende og uden noget flirteri, så ville Holly alligevel gerne gøre lidt ekstra indtryk på Jamal, så hun tog en af hendes smukkeste kjoler på og ordnet sit hår til den store guldmedalje. Hun følte sig som en million!

HollyAlba_7_2

Da Holly kommer ud til caféen hvor de skal mødes ser hun at Jamal bare har ganske almindeligt tøj på, så Holly bliver lidt flov. Jamal giver hende hånden og udbryder ’’Wow Holly hvor ser du fantastisk ud’’ Holly rødmer og takker.

HollyAlba_7_3

HollyAlba_7_4

Under maden får de snakket en del om planerne med bogen, og ingen af dem nævner det der skete sidst de så hinanden. Pludselig får Holly en sms, den er fra Luan, åh gud tænker hun. Han skriver at han har fået lov at tage hjem i weekenden for at se Holly, og at han savner hende helt ekstremt. Holly smiler lidt for sig selv, for hun savner jo også Luan et eller andet sted. Jamal spørg Holly om hun dater nogen? Og Holly bliver helt tavs, hvad skal hun svare? Hun ses jo temmelig seriøst med Luan, men alligevel siger Holly at hun ikke dater nogen lige pt. Shiiiiiit det er dumt det her tænker hun.

HollyAlba_7_5

Da de skal sige farvel krammer de i lang tid, og kigger hinanden dybt i øjnene, Holly er lige ved at kysse Jamal, men så siger han ’’Det var godt at se dig igen Holly, vi tales ved’’ og derefter vender han sig og går. Hmm det var da underligt tænker Holly, men samtidigt var det også bedst sådan, nu kom Luan snart hjem og hun ville prøve at glemme Jamal så godt hun nu kunne.

HollyAlba_7_6

Næste dag tog Holly over til Zola for at bade i hende og Milos Pool, og selvfølgelig også for at fortælle hvordan det var gået på caféen med Jamal, men det bliver lyn hurtigt afbrudt da Zola får veer, og skal haste af sted til hospitalet. Holly tager med på hospitalet og er et par timer, men fødslen kommer til at tage en del tid, så hun kan roligt tage hjem og sove natten over. Næste morgen ringer Zola og fortæller at hun har født, men at de skal blive på hospitalet et par uger, fordi deres ny fødte datter blev født for tidligt, og der må desværre ingen besøgende komme, så Holly må vendte med at se den lille til de kommer hjem. Zola fortæller at hun skal hedde Luella, Holly synes det er vildt smukt!

HollyAlba_7_7

Et par dage efter har Holly stadig ikke hørt fra Jamal, og hun prøver stadig at glemme ham, og Luan er nemlig på vej hjem til hende nu

Da Luan kommer, opfører Holly sig lidt underligt, og det kan han virkelig mærke på hende, han spørger hende om der er noget i vejen og det siger Holly at der ikke er. Hele dagen er stemningen meget underligt imellem dem, og Holly bliver ved med at tænke på Jamal.

HollyAlba_7_8

Hen ad aftenen tænker Holly over hvorfor hun dog ikke har hørt noget fra Jamal, måske brød han sig slet ikke om hende?

Hun ser postbuddet levere en pakke til hende i postkassen så hun skynder sig ud og at se hvad det mon kan være. Da hun åbner pakken op ligger der en langstilket rose, og et brev, tænk hvis det er fra jamal!

Hun åbner brevet helt forsigtigt, Luan skal jo nødigt komme ud hvis det nu er fra Jamal. Ganske rigtigt det er fra Jamal.

’’Kære Holly. Jeg har fået snakket med bog illustrationen omkring din bog, og de er meget interesseret i at få din bog udgivet. Det har været dejligt at se dig de sidste to gange vi har mødtes, så jeg håber vi kan snakke lidt videre omkring de gode nyheder om din bog, over en lækker middag hos mig, du kan bare give mig et kald når du får tid, mange knus fra Jamal’’

Holly blev helt blød i knæene, hun ville helt sikkert gerne møde Jamal igen! Men hvad med Luan, hvad skulle hun gøre med ham.

HollyAlba_7_9

Holly tog en dyb indånding og gik ind til Luan. Holly sagde hun skulle snakke med ham om noget, og det var lidt alvorligt. Holly fortalte Luan at hun gerne ville have en pause fra forholdet, det var ikke fordi hun ikke elskede ham, men fordi hun havde meget at se til med hendes bog. Luan forstod det ikke, og han troede deres forhold var ved at blive seriøst, han blev enormt ked af det, og det gjorde Holly egentlig også, hun var jo rigtigt glad for Luan, og så sin fremtid med ham, måske bare ikke lige nu. Luan sov ved Holly weekenden over, og derefter tog han tilbage til militæret.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’