Holly Alba på Afveje | Kapitel 6

Der er gået et par måneder inde ved Holly og Zola, og der er sket en helt masse ting! Holly har lejet et lille hus, hvor hun bor alene, men Luan hjælper hende en del økonomisk, og de to er også blevet meget mere seriøse i deres forhold, de tilbringer sort set alt deres tid sammen, og overnatter ved hinanden næsten hver nat.

HollyAlba_6_1

HollyAlba_6_2

For Zola og Milos er tingene gået meget stærkt! Zola er gravid og Holly var med hende til lægen forleden, hvor Zola fik af vide at hun ventede sig en lille pige!

HollyAlba_6_3

Holly er stoppet med at arbejde ved Wellness og spa, og hun er nu begyndt at skrive en bog om hendes drastiske livs ændring, fra da hun boede i Westtown, og da hun pludselig endte på Caobien, to helt forskellige liv! Hun har nu for anden gang søgt ind på journalist skolen, da hun fik afslag første gang. I morgen har Holly et møde hjemme ved hende, med en ’’udgiver’’ der måske kan få hendes bog på markedet, hun ved ikke rigtigt hvem det er, men hun glæder sig meget.

I aften kommer Luan og siger farvel til Holly, han skal nemlig i militæret i 4 måneder, hvor han kun kommer hjem en gang om måneden.

HollyAlba_6_4

Da Luan kommer, har Holly lavet mad, og har gjort klar til et par hyggelige timer, han skal nemlig af sted om et par timer igen. De snakker og griner og har det virkelig sjovt. Inden Luan skal af sted fortæller han Holly noget meget specielt, han fortæller hende at hun er den eneste kvinde han nogensinde har været rigtigt forelsket i, og når han kommer hjem er han klar til at starte et liv med hende, og flytte sammen, Holly bliver utroligt glad og hun føler sig SÅ forelsket. De kysser hinanden farvel, det er så svært for dem begge at give slip.

HollyAlba_6_5

Næste morgen er Holly trist, hun savner Luan, og vil bare ønske hun kunne spole tiden frem til han kom hjem igen.

Men nu måtte hun tage sig sammen, for om lidt kom ’’udgiveren’’. Hun gjorde lidt rent og satte kaffe på kanden, og pludselig ringede det på døren. Holly åbnede døren, og der stod den flotteste mand hun nogensinde havde set! Hun blev fuldstændig mundlam, og stod bare stiv som et bræt, og sagde ikke et ord, så rakte han hånden ud imod hende og sagde ’’Er det dig der er Holly?’’ Øhm… Ja, det er mig stammede Holly’’. Dejligt at møde dig, jeg hedder Jamal Dallah Salvadore, det er mig som skal snakke med dig omkring din bog’’. Holly kommer til sig selv og byder ham på kaffe, de sætter sig ind i stuen og snakker lidt om hvad han synes om bogen indtil videre.

HollyAlba_6_6

Snakken om bogen gik utroligt godt! Indtil videre satser de på en udgivelse af bogen om et halvt års tid. De begynder at snakke lidt om nogen andre ting, kemien mellem dem er utrolig god, og de snakker i flere timer, pludselig ser Jamal på klokken, ’’Gud, jeg må af sted Holly, jeg har nemlig noget knas med ryggen og har en aftale nede i Wellnes og spa her om 10 minutter’’ Holly tager fat i hans arm og siger, ’’Jeg har arbejdet dernede så jeg kan da godt give dig lidt hurtigt massage der hvor du har ondt?’’ Åh nej tænker Holly, hvad er det nu du roder dig selv ud i.

HollyAlba_6_7

Det ene tager det andet, og pludselig er kemien mellem dem så stærk at de ender ud i et kys. Jamal stopper hurtigt kysset og siger ’’Ej Holly det må du undskylde, det var ikke særlig professionelt af mig’’. Men Holly smiler bare til ham og kysser ham videre, hun glemmer fuldstændig Luan, som hun ellers er så forelsket i! Jamal siger til hende at hun er den mest spændende og smukkeste kvinde han har set, og kysset bliver mere og mere intenst, men så stopper Holly det hele og siger hun skal tidligt op i morgen så han bliver nød til at gå!

HollyAlba_6_8

Den aften kunne Holly næsten ikke se sig selv i spejlet, hvad havde hun dog gjort imod Luan? Hun var ked af det, men samtidigt synes hun Jamal var vildt uimodståelig og hun havde lyst til at se ham igen. Holly var helt forvirret og havde så dårlig samvittighed.

HollyAlba_6_9

Næste morgen ringede Holly til Zola for at fortælle hende hvad der var sket. Zola var i chok! Og hun synes at Holly skulle være ærlig og fortælle det til Luan som det var, men Holly ville nu ikke forhaste sig, hun ville lige vente lidt med at fortælle ham det, eller måske ville hun slet ikke fortælle ham det, hmm.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’