Holly Alba på Afveje | Kapitel 5

Dagen hvor Zola skulle giftes var kommet, det hele var gået så stærkt! Der var kun gået halvanden måned siden Zola blev forlovet, og nu var bryllupsdagen altså kommet.

HollyAlba_5_1

Det var en meget smuk vielse, og Holly stod ved siden af Zola under selve vielsen, hun var jo brudepige. Alle havde tåre i øjnene, det var så smukt!

HollyAlba_5_2

Holly gjorde maden klar efter vielsen, de skulle have hummer mousse til forret, Helstegt laks med persillemarinerede rodfrugter til hovedret, og chili is med Camboiansk chokolade sauce til dessert.

HollyAlba_5_3

Efter maden, og alle talerne, dansede Zola og Milos en smuk brudevals, imens Luan kastede ris ud over dem, som betyder ’’lykke’’. Holly havde danset meget hele aftenen, og hun havde vist fået lidt for mange drinks, men hun hyggede sig i den grad.

HollyAlba_5_4

Da festen var ved sin ende kunne ingen finde Holly, de ledte og ledte efter hende, til sidst fandt de hende på sofaen, hun lå fuld påklædt og var gået omkuld, hun havde nok fået lige rigeligt med drinks ;)

HollyAlba_5_5

Et par dage efter brylluppet var det igen tilbage på jobbet, og Holly havde haft en elendig vagt ved welness og spa salonen! Hun ville bare gerne hjem nu og slappe af! Men inden hun når hjem ringer Zola og spørger om hun ikke vil med ned til strandparken og drikke en drink eller to, og det kunne Holly egentlig godt bruge ovenpå sådan en dårlig dag!

HollyAlba_5_6

HollyAlba_5_7

De endte med at blive ret fulde, og havde det super sjovt. Zola fik en idé om at de skulle deltage i spise konkurrencen, for der kunne man vinde en gratis middag på Kika restauranten nede i byen, og Holly var tilpas fuld til at springe ud i det! Dog var det Zola der vandt!

HollyAlba_5_8

Hen på aftenen satte de sig op på udkigstårnet, for at snakke og slappe af, og der fortalte Zola at grunden til hun havde spurgt Holly om de skulle tage ud sammen her til aften var fordi hun skulle fortælle hende noget.

Holly kunne se på Zola at hun så lidt sørgmodig ud. Men egentlig var det jo en god nyhed, Zola fortalte nemlig at hende og Milos allerede havde fundet et hus de gerne ville flytte ind i, de havde fået et tilbud af Milos chef, og de havde faktisk allerede takket ja til det. Holly blev enormt glad på Zolas vegne, men også lidt trist, nu havde hun travlt med at finde et sted at bo, og tanken om at hun ikke skulle bo sammen med Zola mere gjorde hende endnu mere trist, især når hun stadig var forholdsvis ny på øen!

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’