Holly Alba på Afveje | Kapitel 4

Holly var utrolig spændt på at høre hvad Zola havde at fortælle hende.

HollyAlba_4_1

Zola var helt oppe og køre, og Holly kunne se i hendes øjne at det var en rigtigt god nyhed af slagsen hun skulle fortælle!

HollyAlba_4_2

HollyAlba_4_3

Zola Begyndte at fortælle: ’’Okay, Holly nu skal du høre. Milos ringede til mig og spurgte om jeg ville med ud og spise, og det ville jeg selvfølgelig gerne, men han bad mig om at tage noget af det fineste tøj jeg havde på, så det gjorde jeg! Efter en vidunderlig Middag på en af de fine restauranter her på Øen, tog vi ud til en rigtigt smuk lille sø, som jeg havde fortalt ham var mit yndlingssted at slappe af og tage ud når jeg har brug for fred og ro. Pludselig så ligger han sig på knæ for mig! Og så frier han sgu! Jeg var fuldstændig mundlam, men Holly det bedste af det hele er at jeg sagde JA! Og jeg er bare så glad lige nu’’

HollyAlba_4_4

Holly krammer Zola og ønsker hende stort tillykke, hun er bare så glad på Zolas vegne, nu er de begge to forelsket, og det hele går nu meget godt. Zola fortæller Holly at de allerede er ved at planlægge bryllup, så der er nok ikke længe til Holly får en invitation. Holly er virkelig glad på Zolas vegne, men nu ved hun også at hun nok snart bliver nød til at finde sit eget sted, for nu hvor Zola skal giftes, så flytter hun jo nok sammen med Milos, men lige nu spørgere hun ikke om noget, hun venter til Zola selv kommer og fortæller hende det.

HollyAlba_4_5

Næste morgen begynder Holly allerede og kigge lidt efter en ny bolig, selvom Zola har sagt hun må blive lige indtil de flytter, og endda flytte med dem et stykke tid indtil hun finder noget, men Holly vil nu gerne give Zola og Milos lidt privat liv.

HollyAlba_4_6

HollyAlba_4_7

Næste eftermiddag efter arbejde inviterede Zola, Holly med ud til Caobien lava spa, for at snakke lidt om bryllup og den nærmeste fremtid, Zola elskede jo at have Holly boende, men det ville der desværre snart komme ændringer på. Zola snakkede i timer om hvordan hende bryllup skulle være, det skulle være udendørs, og alt skulle være smukt og hvidt! Og sidst men ikke mindst skulle Holly være hendes brudepige! Men nu fortalte Zola planerne for fremtiden, hende og Milos skulle flytte sammen, men de havde besluttet at finde et nyt og større hus sammen, de havde begge en god opsparing, så Zola ville sælge sit nuværende hjem. Holly forstod hende selvfølgelig godt, men hun var også ked af at de ikke længere skulle være roommates. Zola var også utrolig ked af det, hun ville savne Holly helt vildt! Nu havde de boede sammen i snart 3 mdr, og det havde været så hyggeligt. Holly og Zola var faktisk blevet bedste veninder.

HollyAlba_4_8

Efter et dejligt langt spa bad, lavede Holly tofudog til hende og Zola, inden de igen skulle hjem. I morgen ville de begge tage fri for at planlægge brylluppet.

HollyAlba_4_9

Efter en uge med planlæggelse af brylluppet, har Zola besluttet sig for at vise Holly hendes bryllups kjole, det var hendes mors i sin tid da hun blev gift, og nu skulle Zola bære den. På Caobien udsmykker bruden sig altid med diverse smykker, og diademer. Holly var tom for ord, hun synes Zola var noget af det smukkeste hun havde set! Hun turde kun drømme om at hun selv blev lige så smuk når hun en dag skulle giftes.

Følg med næste gang i “Holly Alba på afveje”