Holly Alba på Afveje | Kapitel 3

Siden Hollys forældre igen var rejst hjem havde Holly arbejdet en del og ellers bare lært den lokale befolkning bedre at kende!

HollyAlba_3_1

Holly har besluttet at invitere Luan ud og spise en god frokost på øen, som tak for at han husede hende forældre de dage de var her. Holly og Luan kommer en del tættere på hinanden, og Luan fortæller Holly en masse ting omkring hans arbejde som overlæge på Caobiens hospital. Luan tilbyder endda Holly et job på hospitalet hvis hun er villig til at starte på sygeplejerske uddannelsen imens, men Holly har det nu egentlig ret godt der hvor hun arbejder nu, så indtil videre takker hun pænt nej.

HollyAlba_3_2

Hen ad aften går de en tur ned af stranden, Luan vil vise hende solnedgangen, Caobien er nemlig kendt for nogle af verdens smukkeste solnedgange. Men pludselig tager Luan fadt i Hollys hænder, og der opstår lidt kemi mellem dem, Holly er meget overrasket over at Luan er interesseret i hende end mere som bare venner, for hun har faktisk hele tidens synes han var lidt sød.

HollyAlba_3_3

HollyAlba_3_4

Næste dag fortæller hun Zola det hele og Zola synes det er så fedt! Zola har taget fri i dag, fordi hende og Holly gerne vil have tøsehygge dag. Holly har i længere tid gerne ville have en tatovering hvor der skal stå ’’Grib dagen’’ Hun tager Zola med, selvom Zola nu ikke er så glad for tatoveringer, så støtter hun alligevel Holly. Hun får lavet den ned af rygraden, og den er blevet super flot synes hun selv! Zola synes nu også den er flot, men hun er stadig ikke vild med idéen!

HollyAlba_3_5

Da de kommer hjem bestiller de pizza og Zola fortæller Holly hun faktisk også har mødt en rigtig sød fyr, de har været på date to gange, og det er gået vildt godt, han har også sendt hende blomster osv. Holly bliver så glad på Zolas vegne!

HollyAlba_3_6

De beslutter sig for at gå ud og tage et glas vin eller to, imens de kigger på den smukke stjernehimmel. De ender med at blive lidt snalrede og får snakket en helt masse ting igennem. De sidder ude og snakker helt til kl. 04.00 om natten, Holly har aldrig haft det bedre! Hun er så glad for sit nye liv på øen.

HollyAlba_3_7

Næste dag skulle Holly tidligt op på arbejde, og det var nu lidt hårdt efter en masse rødvin til kl. 04.00, men sådan var det. Efter arbejde ringede Luan og spurgte om hun ville med ham ind og træne i det lokale fitness center, og det ville hun da super gerne! Holly var nu ellers ikke i top form ligesom Luan, men han kunne nok lære hende nogle tricks.

HollyAlba_3_8

Bagefter viste Holly ham hvor god hun var til at give massage, og det nød han i den grad. Kemien imellem dem blev efterhånden stærkere og stærkere.

HollyAlba_3_9

Pludselig vender Luan sig om og griber fat om Holly, og kysser hende, lige midt i træningscenteret, det var så romantisk, og Holly blev helt blød i knæene, hun kunne mærke at hun var ved at blive forelsket i Luan.

Holly flyver på en lyserød sky, og hun fortæller Zola alt da hun kommer hjem, og der har Zola også en stor nyhed at fortælle Holly!

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’