Holly Alba på Afveje | Kapitel 2

Da solen står op, er Zola taget på arbejde og har lagt en seddel til Holly om at der var kaffe på kanden og at hun havde efterladt hendes telefon så Holly kunne ringe til hende forældre, som sikkert var ude af sig selv af bekymring.

HollyAlba_2_1

Holly tager et langt bad, og drikker sin kaffe, imens tænker hun over hvad hun egentlig skal sige til hende forældre? Hun har ikke lyst til at tage hjem, hun har faktisk lyst til at finde et job på øen, og blive her i noget tid hvert fald!

HollyAlba_2_2

Holly tog sig sammen og ringede til hendes mor (Ellenora Alba). Hendes mor græd af glæde, hendes forældre havde jo fået af vide af personalet på krydstogt skibet at de ikke kunne finde Holly nogen steder på skibet, og var bange for hun var faldet over bord og druknet. Ellenora og Holly snakkede i timer, og blev enige om at hende og Hollys far (Leo Alba) skulle komme til øen og besøge Holly, Ellenora regnede selvfølgelig med Holly ville tage med dem hjem når de ankom, meeeeeeen Holly havde helt andre planer.

HollyAlba_2_3

Da Zola kom hjem fra arbejde, fortalte Holly at hun havde snakket med hendes forældre og at de ville komme til øen inden for få dage. Zola blev glad på Hollys vegne, men sagde at hun ikke havde plads til flere i hendes hus. Zola synes Holly skulle tage over til hendes chef på hospitalet (Luan Gonzales), han boede i et kæmpe hus helt alene, og var meget gæstfri, måske kunne de bo ved ham imens de var på øen.

HollyAlba_2_4

Holly beslutter sig for at gå over til Luan, som bor længere nede af stranden, hun bliver overrasket over hvor stort et hus han bor i, og endda helt alene? Hun banker på og Luan åbner døren med det samme, han kigger meget forbavsende på Holly, og udbryder ’’dig har jeg da aldrig set før!’’ der kom nemlig aldrig andre til øen end dem der allerede boede der. Holly smilede til Luan, og forklarede hele historien om hvordan hun kom til øen, og at Zola havde sagt hun skulle spørge ham om hjælp om husly til hendes forældre. Luan smilet stort til Holly og sagde ’’sikke en tur du har været igennem, selvfølgelig må dine forældre da overnatte her et par dage! Det er kun spændene at der kommer gæster til øen’’. Holly takkede Luan mange gange, hun blev et par timer, og drak et par kopper kaffe med ham.

HollyAlba_2_5

Næste morgen havde Zola lavet chili pandekager til Holly, inden hun smuttede på job, det var en meget velspist morgenmad på øen. Holly tog den første bid, og kunne næsten ikke få luft! Hold da op hvor var de stærke! Det brændte helt ned gennem hendes hals, puha, det var ikke lige hendes kop the. I dag havde Holly besluttet at hun ville søge et job, og Luan fortalte hende i går at de søgte medarbejder nede i wellness og spa saloonen, så der ville hun smutte ned lige efter hun var kølet ned ovenpå morgenmaden.

HollyAlba_2_6

Til Hollys store overraskelse fik hun jobbet, de synes det var så spændene at ansætte en som ikke var indfødt. Holly skulle begynde sin oplæring med det samme, så hun fik wellness og spa outfittet på, det klæde hende egentlig ret godt? Hun glædet sig meget til at fortælle hendes forældre om jobbet, men var også ret nervøs.

HollyAlba_2_7

Næste dag ringede Luan til hende og fortalte hun skulle komme over til ham hurtigt, han havde en overraskelse til hende. Holly skyndte sig af sted og da hun kom, åbnede hendes mor og far døren! Holly blev så overrasket, hendes forældre havde taget det første fly efter deres telefon samtale, der gik ikke fly til øen, så de var fløjet til en anden Ø også sejlet over til Caobien. Hendes forældre var så glade for at se hende, de omfavnede hende og fortalte hvor nervøse de havde været for hende!

Hele dagen hyggede Holly og Ellenora sig, imens Leo og Luan var ude og fiske sammen, Ellenora havde nemlig brug for noget alene tid med sin datter. Holly turde ikke rigtigt fortælle hendes mor at hun havde tænkt sig at blive på øen, i hvert fald ikke lige nu! Selvom hendes forældre havde planlagt at de alle skulle tage hjem alle sammen allerede næste dag, så det gav ikke Holly meget tid til at få dem fortalt hendes planer.

HollyAlba_2_8

Hen ad aftenen satte Holly sig ned med hendes far Leo, og hun besluttede sig for at tiden var inde til at fortælle ham sandheden. Leo blev meget chokeret, og nægtede at lade Holly blive på øen, men efter flere timers snak begynde Leo at acceptere det, og han forstod hende egentlig godt! Han fortalte hende at han selv havde været som hende da han var ung! Holly spurgte om han ikke ville fortælle det til Ellenora, for hun kunne ikke få sig selv til det, og det ville han gerne.

HollyAlba_2_9

Næste morgen tog hendes forældre igen af sted, hjem til Westtown. Leo havde fortalt det hele til Ellenora, og hun havde accepteret det ligesom ham! Holly havde det så hårdt med at sige farvel til dem, men hun havde jo taget et valg om at blive. Hendes mor fældede en lille tåre da de skulle sige farvel, men samtidigt var hun også glad på hendes datters vegne.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’