Holly Alba på Afveje | Kapitel 13

HollyAlba_13_1

De sidste par uger har Holly været helt vildt træt, hun har været meget tidligt oppe hver morgen og sørget for mad til både Nolia, Luan og hendes forældre, hun har faret øen rundt, og skulle gøre alle tilpas, plus hun er højgravid! Men det kommer der en ende på da hun tager over til Zola for at få lidt fred og ro. Nu vil babyen ikke blive inde længere, og Holly må haste med voldsomme veer til hospitalet!

HollyAlba_13_2

Efter hele 3 døgn på hospitalet kommer Holly endelig hjem med en lille sund dreng! Han ligner sin far ekstremt meget! De døber ham Novo Zidan. Begge børn har både Holly og Luans efternavn, så til efternavn hedder de begge ’’Alba Gonzales’’. Novo Zidan har fået et lille Adidas sæt af hans far, han er bare en skøn lille baby.

HollyAlba_13_3

I aften er der strand fest, og Holly har gjort sig klar til en hyggelig aften, Luan kan ikke komme med fordi han skal arbejde og det er første gang Holly skal efterlade børnene alene hjemme med en babysitter, det er nu lidt hårdt synes hun, men nu skal hun også kunne more sig engang imellem.

HollyAlba_13_4

Det er virkelig hyggeligt, de tænder bål og griller skumfiduser, Holly har ikke moret sig sådan længe, hun har været så træt, og har virkelig savnet at komme lidt ud.

HollyAlba_13_5

Men midt i bål festen dukker den Holly mindst ønskede at se op! Nemlig Jamal. Holly var så nervøs da hun så ham, hun kunne også mærke det kildede lidt i hendes mave. Holly lod bare som om hun ikke så ham. Der gik ikke længe så gik Jamal hen til Holly og sagde, ’’Hej Holly, godt at se dig’’ Holly rejste sig op og sagde hej til Jamal. De begyndte stille at snakke, og Holly sagde undskyld for at hun bare cuttede kontakten dengang, og at hun havde 2 børn nu, og var forlovede.

HollyAlba_13_6

Hen ad aftenen satte de sig længere ned til strandkanten, og snakkede, Holly kunne mærke nogen gamle følelser komme frem, og hun kunne se på Jamal han havde det på samme måde, han kiggede hende meget intenst i øjnene, og wow hvor var han bare flot, Holly var helt væk i hans øjne.

HollyAlba_13_7

Holly bliver pludselig bevist om hendes handlinger, og rejser sig og siger, ’’Jamal det her er forkert, jeg har en forlovet derhjemme, og vi skal snart giftes… jeg elsker ham, jeg bliver nødt til at gå!’’ Jamal tager fat i hendes arm inden hun når at gå, også kysser han hende hurtigt, Holly bliver helt fanget i øjeblikket og kysser ham igen, derefter skynder hun sig hjem.

HollyAlba_13_8

Da Holly kommer hjem lister hun sig ind, hun tror hele familien sover, men begge børn er oppe og leger inde på Novo Zidans værelse, Holly kigger på sine to smukke børn, og tænker ’’Hvor er jeg heldig at have de to, og det er Luan der har givet mig to så smukke børn’’. Holly er meget forvirret, over alt der er sket her til aften, hun får puttet børnene, og ligger sig ind i seng. En time efter kommer Luan hjem fra natte arbejde og ligger sig helt tæt indtil Holly og visker, ’’Nu er der kun 2 dage til vi skal giftes min skat’’ Holly hører godt hvad han siger, men hun lader som om hun sover.

HollyAlba_13_9

Næste dag prøver Holly sin brudekjole sammen med hendes mor. Kjolen er specielt syet og lavet af cambodisk silke, sløret er fra Hollys mors bryllup i sin tid, så Holly føler sig virkelig som den smukkeste! Men hun kan også mærke at dagen er tæt på, og er det nu det rigtige? Ja altså det er jo det der bedst for hendes børn, og nok også for hende selv i sidste ende, men er det det hun vil? Hvad med kysset med Jamal i går, ville hun virkelig gøre det, hvis Luan var den rigtige?

HollyAlba_13_10

Senere på dagen får hun en sms fra Jamal, der spørger om hun ikke vil komme forbi ham, han skal tale med hende om noget vigtigt. Holly tager derover efter hun har prøvet kjolen. Jamal står i døren da hun kommer, han byder hende indenfor. Holly kan se at han ser meget alvorlig ud. Jamal tager straks rundt om hende og siger ’’Holly, siden første gang jeg så dig har jeg været helt skudt i dig, jeg ved vi begge har haft og har kærester osv, men det jeg har følt og stadig føler for dig, det har jeg aldrig prøvet med nogen anden før, jeg ved at du skal giftes i morgen, men Holly vil du ikke nok lade være med at gifte dig med Luan, eller i det mindste udsætte brylluppet, for jeg vil så gerne bevise dig jeg kan være en endnu bedre mand for dig end nogen anden, Please Holly, giv os to en chance’’ Holly er helt mundlam, hun begynder at græde, og kan slet ikke finde ud af hvad hun skal gøre!? Det hele kommer så pludseligt, men hun kan mærke hun føler så meget for begge mænd

Det var første sæson af ’’Holly Alba på afvej’’ Jeg håber i vil følge med i anden sæson.

Her fra Simsleksikon vil vi gerne takke Simone for den fine historie. Vi har slugt både tekst og billeder råt og glæder os til at læse med i sæson 2 :)