Holly Alba på Afveje | Kapitel 12

Tingene er gået super godt siden vi forlod familien sidst, Nolia er begyndt i skole, og hun klarer sig rigtigt fint!

HollyAlba_12_1

De er rigtigt gode til at tage på udflugter sammen i weekenderne, og i dag tog de til CB Poolen lidt uden for byen. Det var super hyggeligt og de badede hele dagen, spiste hotdogs til aftensmad og hen ad aftenen, bliver der tændt fakler ved poolen og de hygger sig rigtigt meget. Pludselig ligger Luan sig på knæ og frier til Holly! Det havde hun på ingen måder forventet! En ganske almindelig dag ved poolen i badetøj, der sker det som Holly jo egentlig har ventet lidt på i noget tid ;-) Nolia ser det hele og bliver så glad på hendes forældres vegne!

HollyAlba_12_2

HollyAlba_12_3

Nolia har fået lov at få Dia på besøg i dag, Zola og Milos datter, de to har det super sjovt sammen, men der er meget gang i Dia, hun vil lave en masse ballade, ringe på ved naboerne og løbe væk igen, kaste æg på de ældre damer, og allerede kigge på drenge, det er Nolia nu ikke klar til, hun er en mere rolig type, og holder sig meget tilbage, Men de hygger sig nu alligevel. Luan har lavet mad til pigerne i aften, Holly er nemlig til skrivekursus, hun er blevet optaget på journalist uddannelsen! Så hun er super glad.

HollyAlba_12_4

Næste morgen har Holly og Luan en nyhed at fortælle Nolia, hun skal nemlig være storesøster! Og det er Nolia vildt spændt på, hun glæder sig så meget! I anledningen af at Holly igen er gravid, og nu er blevet forlovet har hun besluttet sig for at invitere hendes forældre over til Øen. Der er godt nok lang vej, hun vil spørge dem når de kommer, om de vil blive til den lille nye er født, og til Luan og hende skal giftes, det er godt nok længe de så skal blive, men de kan bo i Luans andet hus imens.

HollyAlba_12_5

Da hendes forældre kommer efter 4 dage, bliver Holly meget overrasket over hvor gamle de er blevet, hun er helt i chok, de ligner da stadig sig selv, men de er godt nok kommet op i alderen nu, hun er virkelig glad for at hun har inviteret dem, inden de bliver så gamle at de ikke kan rejse mere.

HollyAlba_12_6

Holly har lavet lækker middag til hele familien, og de får snakket ved bordet. Holly forslår dem at blive indtil brylluppet, det ville gøre hende så glad. Ellenora og Leo kigger på hinanden, så siger Leo ’’Holly det vil vi så gerne! Men du må tænke på at vi er ved at blive gamle, så vi kan ikke garantere at vi bliver helt så længe men vi vil selvfølgelig gøre vores bedste, for du er jo vores eneste barn og vi savner dig helt utroligt til hverdag’’ Holly kan se at hendes far triller en lille tåre. Det gør ondt i Hollys hjerte at se hendes forældre så gamle, og hun kan se på dem at de savner hende helt ekstremt! Måske skulle Holly spørge om de vil blive og bo helt permanent på øen, så kunne Holly også se dem til dagligt og de kunne komme tættere på deres børnebørn.

HollyAlba_12_7

De næste uger bruger Holly alt sin tid på at vise hendes forældre rundt på øen, de ser alle de små parker, de skønne caféer, og det smukke hav. Hendes mor kommer hele tiden med små hentydninger om at Holly burde komme hjem til Westtown med Luan og børnene. Holly bliver små irriteret, for hun elsker at bo her på Caobien, og det kan hendes mor bare ikke acceptere.

HollyAlba_12_8

Nolia og mormor er begyndt at få et rigtigt godt forhold til hinanden, og Nolia begynder at blive nysgerrig omkring Hollys barndoms by Westtown, som hun jo boede i indtil hun var 18 år. Og Holly er ved at være godt træt af at hendes mor prøver at påvirke hele familien til at flytte tilbage, for det har Holly INGEN planer om, hun vil blive boende her, og har aldrig tænkt sig at flytte hjem igen. En aften da Holly og Ellenora sidder og får en kop kaffe, begynder Ellenora pludselig at græde, og siger at hende og Leo, føler sig så ensomme derhjemme uden hende og uden nogen børnebørn, de føler ikke livet har den samme gnist mere som da de havde Holly hjemme i byen. Holly forslår dem at flytte til Caobien, men Ellenora mener det er et alt for stort spring for dem, og de er for gamle. Ellenora forslår om ikke de vil hjem på en ferie i Westtown efter bryllyppet? Og det ville Holly tænke over, hun synes nu også hendes børn skal se hvor deres mor kommer fra.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’