Holly Alba på Afveje | Kapitel 11

HollyAlba_11_1

Luan arbejder rigtigt meget for tiden, så Holly har meget tid med Nolia alene. Luan er ved at flytte alle sine ting over til Holly, men han beholder stadig hans hus, det er jo et stort flot hus han har, men Holly vil hellere have at de bor ved hende, hun mener at hendes hus er mere babyvenligt.

HollyAlba_11_2

Holly er meget høne-mor overfor lille Nolia, men hun har for første gang i dag taget hende med i parken, hun var meget nervøs for om hun nu skulle få træk, eller hvis nu hun fik for meget sol, men det hele gik jo fint.

HollyAlba_11_3

Nu hvor Luan arbejder så meget, så skal Holly jo konstant sørge for Nolia, ikke fordi hun ikke vil, for hun elsker det! Hun savner bare lidt at komme ud blandt mennesker, men hun har set at en ung kvinde er flyttet ind overfor dem, så hun beslutter sig for at tage Nolia under armen, og tage hende med over for at byde den nye nabo velkommen.

HollyAlba_11_4

Den nye nabo hedder Shamie og det viser sig hun har en lille søn på Nolias alder der hedder Karvan, så imens Holly og Shamie får en kop kaffe, leger Nolia og Karvan sammen. De to mødre aftaler at lave nogen lege aftaler en gang imellem hvor børnene kan lege sammen.

HollyAlba_11_5

Luan har endelig fri et par dage så han kan få flyttet sine sidste ting og bruge lidt mere tid med Nolia. Holly vil invitere Zola over til ost og rødvin i aften, så kan Luan passe Nolia imens.

HollyAlba_11_6

Holly fortæller Zola om Shamie hun mødte forleden dag, og Zola ser helt skræmt ud, og udbryder, har du talt med hende!? Holly kigger underligt på Zola og siger ’’ja, det har jeg, hvad er der nu galt i det?’’ Zola sige hun skal fortælle Holly noget om Shamie. ’’Holly der er noget jeg skal fortælle dig, ikke fordi det er så vildt igen, men du ved Shamie har en lille søn, hun er nemlig lige blevet skilt fra sin mand, de har drengen Karvan sammen. Men gæt engang hvem hendes eks mand hun har barnet med er? Det er Jamal’’ Holly bliver Choket, så har Jamal jo haft en kone og et lille barn imens ham og Holly havde en flirt, føj tænker Holly, hvor er det dårlig stil, men samtidigt var hun jo også Luan utro, godt nok havde de ikke Nolia der, og var heller ikke gift. Holly ved ikke om hun skal fortælle Shamie det? Nu var de jo ellers blevet gode veninder, men måske ville Shamie slet ikke være veninder med Holly hvis hun vidste hvad hun havde lavet med hendes eks mand, imens de var gift, ups!

HollyAlba_11_7

I dag har Holly fået svar på faderskabs testen, og som hun håbede var det Luan som var far til Nolia, hun er ekstremt lettet, og føler sig i ekstra godt humør! Nolia har fødselsdag i morgen så Holly sørger for at bruge så meget tid med Nolia og Luan i dag, inden hun bliver ældre og ikke længere er Hollys lille baby mere.

HollyAlba_11_8

Næste morgen gør Holly klar til en lækker fødselsdagsbrunch, hun har inviteret Zola og hendes familie men de meldte afbud i sidste øjeblik da Zola og datteren Dia havde fået madforgiftning og lå syge. Så det endte med at blive en lille fødselsdag bare med de 3 kun.

HollyAlba_11_9

Da Nolia var trådt længere ind i de voksnes rækker, spiste de kage sammen, og snakkede lidt. I fødselsdags gave havde Nolia fået en ny seng, i stedet for hendes gamle Vugge, og et skrivebord hvor hun kunne tegne og lave lektier.

HollyAlba_11_10

Senere på aftenen da Holly har læst godnathistorie for Nolia, og hun er faldet i søvn, står hun og kigger på hende og tænker, hvor går tiden dog stærk, min lille pige bliver hurtigt voksen! Holly er så stolt af Nolia, hun er så dejligt et barn.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’