Holly Alba på Afveje | Kapitel 10

Ugerne går, og Holly bliver større og større, hun føler sig så stor og oppustet.

HollyAlba_10_1

Hun er konstant træt, og det eneste tøj hun kan holde ud at gå i for tiden er hendes træningstøj, det er også ekstra varmt på Caobien lige pt. Holly holder sig mest indedøre, hun føler sig alt for utilpas til at gå ud.

HollyAlba_10_2

HollyAlba_10_3

Luan glæder sig så meget! Han kan slet ikke vente til den lille kommer ud. Holly føler sig jo som sagt lidt utilpas for tiden, og hun synes selv hun ligner en stor søko, så Luan er rigtigt god til at fortælle hende hun er lige så smuk nu, som før! Han køber blomster og gør alt for hun skal føle sig godt tilpas. Holly er så glad for hun har Luan i sit liv. Zola er lidt længere henne end Holly og kan føde når som helst, men Holly har været så glad for at have Zola i denne tid til at hjælpe hende lidt når hun har været urolig for noget, for Zola har jo prøvet det hele før.

HollyAlba_10_4

HollyAlba_10_5

Ikke mange dage før Holly er sat til at skulle føde får hun et opkald fra Zola om at hun har født en lille skøn pige de har døbt ’’Dia’’. Holly bliver så glad på hendes vegne! En uge efter Zolas fødsel Tager Holly over for at se den lille nye, og hun er bare skøn! Holly er dog virkelig træt af at hun stadig er gravid, da det er over 14 dage siden at hun skulle havde født.

HollyAlba_10_6

Heldigvis går der ikke mange dage før veerne pludselig presser på, en hård nat på sygehuset er i vente og Holly har aldrig følt så stor en smerte, hun glemmer fuldstændig at være nervøs for hvem barnet ligner? Om det nu ligner Jamal eller Luan, tanken strejfer hende ikke lige nu, hun vil bare gerne have barnet ud.

HollyAlba_10_7

Og ud kommer verdens smukkeste lille pige! Holly er dybt forelsket, hun har aldrig været så stolt i sit liv. Hun har lyst hår og store brune øjne, Holly og Luan døber hende ’’Nolia’’ efter Luans mormor. Holly er ikke i tvivl om at Luan er far til lille Nolia, hun synes virkelig hun kan se lighederne mellem de to, men hun vil for en sikkerheds skyld alligevel få lavet en DNA test, dog bag Luans ryg, så han ikke opdager noget, men de næste par dage vil hun bare nyde at være mor til dette lille vidunder.

HollyAlba_10_8

Zola og resten af hendes familie kommer over et par dage efter Holly har født til gril aften, og for at møde Nolia selvfølgelig. Zola er fuldstændig skudt i Nolia, hun er bare så dejlig en baby!

HollyAlba_10_9

HollyAlba_10_10

De har selvfølgelig lille Dia med også, og de små skal lige fodres af og puttes i seng inden de voksne kan få lov at spise og drikke lidt vin. Senere på aften da Luan og Milos er gået indenfor for at se fodbold kamp, har Zola og Holly chancen for at snakke alene. Zola siger til Holly at hun virkelig synes at Nolia ligner Luan meget, så hun tror helt sikkert Luan er faren til hende, og det giver Holly hende ret i, men der kan jo stadig være en chance for at hun ikke er Luans. Holly fortæller at hun vil få taget en DNA test om en uges tid for at se hvem faren er. Zola krydser sine fingre, det ville blive den rene skandale hvis det nu skulle vise sig at være Jamals datter!

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’