Holly Alba på Afveje | Kapitel 1

Vi har glædet os til at kunne introducere jer for Holly Alba, som er vores nye hovedperson her på Simsleksikon. Forfatteren bag denne nye historie er Simone og vi håber at i vil tage godt imod den :-)

Holly Alba på Afveje

Dette er historien om Holly Alba, der havde et helt normalt liv indtil hun en dag besluttede sig for at prøve noget nyt, og bruge sin sommer på at arbejde som servitrice på et krydstogt skib i det caribiske hav. Hun skulle kun være afsted et par måneder, men det hele endte en smule galt og denne oplevelse skulle vise sig at ændre resten af Hollys liv.

HollyAlba_1_1

Holly havde altid været meget eventyrs lystende, men hendes forældre havde holdt hende i kort snor hele hendes liv. Da Holly endelig fyldte de 18 år, tog hun væk fra lille Westtown, den by hun var født og opvokset i, og smuttede ud i verden, hendes mor var meget bekymret for hende, men Holly huskede hende på at hun igen ville vende hjem om 2 mdr. Sådan endte det dog ikke!

HollyAlba_1_2

En stormfuld nat på skibet, skulle vise sig at blive Hollys sidste nat der. Hun vågnede op med en voldsom kvalme, skibet gyngede frem og tilbage, og hun blev utrolig søsyg, hun løb ud på sin lille skibs balkon, og lænede sig ud over gelænderet for at kaste op, men i det samme som hun lænede sig over, gyngende skibet så voldsomt at hun ikke kunne holde fodfæstet, hun røg ud over kanten og hang i hænderne som det eneste. Holly råbte og skreg på hjælp, men ingen kunne høre hende, til sidst måtte hun give slip, og håbe på at overleve faldet, da der var temmelig langt ned. Hele natten og morgenen svømmede hun, hvis hun ikke snart støtte på land, var hun bange for at hun ville blive til haj føde.

HollyAlba_1_3

Endelig kunne hun se land! Det lignede en tropisk Ø af en slags? Mon hun ville kunne få hjælp af nogen der?

HollyAlba_1_4

Nu havde Holly taget alt sit tøj af under svømmeturen for at det ville være en smule lettere for hende at svømme, så hun gik rundt i sin bikini. Holly undersøger stranden, men hun kan ikke rigtig se mennesker. Men pludselig ser hun et slags hus forude, hun løber derop, og opdager det er et lille hospital! Hun vælter dørene op, og råber: HALLO! Er der nogen som kan hjælpe mig! Alle kigger forbavset på Holly, men en sød sygeplejerske kommer straks over til hende, og Holly får fortalt alt hvad der er sket. Sygeplejersken er en indfødt på øen og hun hedder Zola. Holly bliver tjekket for skræmmer og andet efter hendes fald fra skibet. De finder en lidt dyb flænge under hendes fod, og Holly bliver syet med 5 sting, ellers er hun helt uskadet.

HollyAlba_1_5

Zola og hende falder rigtigt godt i snak, og Zola beder Holly vente til hun har fri om en time, så vil hun prøve at hjælpe hende med at få noget rent tøj og finde et sted hun kan sove for natten. Holly får lov at sove ved Zola indtil hun finder ud af hvordan hun kommer hjem til Westtown igen.

HollyAlba_1_6

Holly er rigtigt forvirret oven på alt hvad der er sket de sidste par dage, så Zola vil vise hende hvordan de her på øen stresser af! Holly nyder den varme sol, og de skønne blå bølger! I alle de år hvor hun er blevet holdt i kort snor af hendes forældre har hun kun kunne drømme om det her! Men nu er det pludselig virkeligt.

HollyAlba_1_7

Efter en lang dag, viser Zola hvor hun bor. Et dejligt og sødt lille hus ved stranden, Holly er så taknemmelig for at Zola har tilbudt hende husly!

HollyAlba_1_8

Zola laver en skaldyrs salat til Holly som er meget kendt på øen. Holly er meget nysgerrig omkring øen og folket her, men Zola fortælle at øen ikke er særlig udbredt eller kendt, så de har faktisk kun få turister her, Øen hedder Caobien. Det er da vildt mærkeligt at sådan en smuk Ø ikke er mere udbredt tænker Holly.

HollyAlba_1_9

Desværre kan Zola ikke tilbyde andet end en sovepose, så det må Holly nøjes med. Holly ligger den aften og tænker på hvor skøn den her Ø egentlig er? Og hvordan det mon kan være at ingen kender til den. Hun har allerede forelsket sig i øen, og lige nu har hun ikke engang lyst til at forlade den! Skulle hun måske blive her og få et job? Tankerne kører rundt i hendes hoved.

Følg med næste gang i ’’Holly Alba på afveje’’