Sims 3 Historie : Hobo part 4

Så er James og Nancy tilbage, og der er sket meget i deres liv siden sidst…

James nyder at kunne give sin viden videre til sine børn, derfor er det også med glæde at han bruger mange timer på at lære lille Safira at snakke. Hun er måske for lille til at forstå hvad farmand snakker om, men sikke nogle fine ord hun lærer!

Safira fylder år og skal starte i skole, omtrent samtidig med at John bliver teenager. Fødselsdagene bliver fejret stille og roligt derhjemme, selvfølgelig med en masse kage.

Nancy holder meget af at have rigtig kvalitetstid med børnene i stedet for at sidde foran tv’et og computeren. De holder især af at sidde ved bålet og riste skumfiduser og snakke.

Nancy forsøger at bevæge sig opad karrierestigen inden for politiet. Dette betyder dog at hun må ud på lidt pinlige opgaver ind imellem. Det går ud over naboerne på toppen af bakken, da hun har en teori om at dem med mange penge sikkert har en masse at skjule. Dog synes hun det er meget ydmygende at rode i deres skraldespande.

Tiden går og Safira vokser sig til en køn teenager som skal videre i livet.

John nyder livet og har mødt kærligheden for første gang. Pigen hedder Susie Broke og kommer fra en familie med trænge kår. Men hende og John komplimenterer hinanden rigtig godt og bliver hurtigt highscool sweethearts.

Nancy fortsætter med skraldespandsroderiet, men nu gør hun det kun om natten da hun havde en meget pinlig oplevelse da hun blev busted af husets ejermand.

James er nået til toppen af sin karriere, og har en del fritid da han nu har folk til at tage sig af alt det hårde arbejde. Han kaster sig derfor ud i at blive selvstændig og ender med at købe købmanden og blive partner i byens spa-center.

Hans have gror lystigt og han har nu en masse pengetræer som han kan høste omkring 2000 simoleoner på hver anden dag.

John og Susie holder sammen gennem teenageårene, og på Susies 20 års fødselsdag frier John til hende. De er godt klar over det er tidligt, men de er ikke i tvivl om det skal være dem for evigt!

Brylluppet bliver holdt i gode venners og familiens lag, og er en stille og rolig fest. John og Susie er lykkelige!

Safira har længe haft et crush på John’s ven Eugene, og til brylluppet hvor alles øjne er på brudeparret øjner hun endelig chancen for at snakke med ham. Han er noget ældre end hende og det komplicerer livet lidt.

Nancy tager godt imod Susie, som er flyttet ind hos familien Hobo. Hun sørger for hun får mulighed for de ting som hendes egen familie ikke havde mulighed for at give hende, bl.a. nyt hår og nyt tøj. Susie er meget tilfreds med sit nye look!

James og Nancy har efterhånden skabt så meget værdi at det nu ikke længere kan skjules udefra at de har penge og værdigenstande i huset. Dette betyder desværre også at de er målet for nogle af byens kriminelle rødder. Heldigvis har nabolaget på toppen af bakken et godt sikkerhedsnetværk, og især nu hvor Nancy selv er inden for politiet var det intet problem for at hjælpen kunne ankomme hurtigt!

Livet går sin gang i den voksende familie, Nancy bliver ældre men har ingen planer om at gå på pension. Hun elsker sit job. Hendes kollegaer og chef elsker også hende, og hun blev især populær efter hun lavede et gennembrud i en stor sag. Det gav hende en lønforhøjelse på 400 i timen, så nu tjener hun over 800 simoleoner i timen.

Susie og John drømmer om at stifte familie som unge, og sørme om ikke Susie over en længere periode døjer med morgenkvalme…

Dagen som alle har ventet på, Susie fortæller Nancy at hun skal være farmor!

John er ekstatisk, han glæder sig utrolig meget til at blive far. Både han og Susie er dog glade for de kan blive boende hos familien så de kan få hjælp når den lille ankommer.

James synes dog det bliver lige trængt nok i huset med både Safira, John, Susie og lille ny baby boende, ud over ham selv og Nancy. Så han bygger et hus til dem bagerst på deres grund. Her kan de bo i fred og ro og pleje deres lille ny familie, og samtidig have støtte fra ham og Nancy når de får brug for det.

Safira bliver færdig med highschool og skal til at starte sit nye liv som voksen. Hun drømmer om uddannelse og familie.

Hende og Eugene har set hinanden i al hemmelighed, men først nu tør de offentliggøre deres kærlighed til hinanden for familien. Nu er Safira også gammel nok til at træffe sine egne valg. Men da Eugene har været ven til John siden barndomsårene er der intet problem med at få ham godkendt i familien.

Hvad skal man som mand egentlig stille op når ens kone vågner skrigende op midt om natten?

Susie føder en dejlig lille pige.

Faktisk føder hun to, Mathilde og Julia bliver de døbt. De får hurtigt indrettet et rigtig pigeværelse til de to små, de skal ikke mangle noget. Alt sammen er selvfølgelig sponsoreret af James som er stolt farfar.

Safira og Eugene forlover sig og Eugene nærmest bor hos familien Hobo.

Men efter Susie har født tvillingerne synes de ikke der er fred og ro til at nyde hinanden i huset, så de beslutter sig for at finde et sted sammen hvor de kan bo selv. Godt nok har de ikke så mange penge, men de har hinanden.

John nyder rollen som far.

Susie synes det er hårdt med to grædende babyer. Hvis ikke det var for James og Nancys hjælp havde hun haft svært ved at klare det.

John er ved at få gennembrud på hans fodboldhold, så han bliver nød til at vedligeholde træningen selvom der er to små babyer i huset.

Susie vokser med opgaven og lærer at få det bedste ud af tiden på barsel. Hun er begyndt at forberede sig på en fremtidig karriere. Hun drømmer om at blive journalist, dog har hun aldrig været god i skolen, og har aldrig kunne få hjælp derhjemme. Men nu ser tingene anderledes ud, og hun vil gøre alt hvad hun kan for at hendes drøm kan gå i opfyldelse!

Safira og Eugene har fået deres eget sted, og Nancy er spændt på at se det. Dog er det ikke heeeeelt hvad hun forventede. Det trænger til en kærlig hånd, og Nancy som er blevet vant til det søde liv med spa og massage en gang om ugen, er ikke vild med stedet.

Mathilde og Julia har fødselsdag og en ny epoke i familiens liv skal til at begynde.

Stay tuned…