Sims 3 Historie – Hobo part 3

Der er sket meget siden sidst jeg fortalte jer om James Hobo. Her får i sidste nyt…

James faldt pladask for Nancy, som kvinden hedder. Love at first sight you might say… For jer der kender spillet så er den egentlige sandhed at han desperat har søgt byen rundt efter single ladies med nogenlunde acceptabelt look og som ikke snakker som en mand. Vi taler jo om kvinden der skal være med til at føre slægten videre. Men Nancy var single, sød og kunne godt lide James.

Karrieren kører for James, og da fruen flytter ind finder de ud af at der ikke er plads nok til dem begge. Så de begyder at bygge ud. I små trin. Der skal jo lige være råd til gulv, tapet og møbler.

De får lavet et nyt køkken og får et større soveværelse. Dermed bliver deres tidligere soverværelse ledigt.

Det kunne ikke passe bedre nu hvor der er familieforøgelse på vej.

Nancy føder en lille dreng som bliver døbt John. John er et stærkt navn, ligesom james, som vil se godt ud på stamtræet!

James’ helt store interesse er fortsat havearbejde og han begynder efterhånden at have nogle meget perfekte sorter, og kan nu både plante ost, æg, livsfrugt, dødsfrugt og pengetræer. Faktisk er pengetræerne en meget god indkomst. De får omkring 1500 hver anden dag, og det bliver højere og højere. Hans første pengetræ har lige tabt et frø, så nu skal han plante et mere i haven.

Hov hvad er nu den af… Er Nancy mon gravid igen?

John er en glad lille dreng. Han holder meget af at lege med sin tøjkanin som ses her på billedet.

En lille prinsesse kommer til verden. Hun hedder Safira og er sin mors øjesten.

Og sin fars lille prinsesse…

Tiden går og John er efterhånden blevet en stor dreng. Han holder af at være udenfor og af sport. En af hans yndlingsaktiviteter er sjovt nok sprinkleren, præcis som sin far…

Safira vokser også. Hun elsker at være i haven, og hun elsker sin Bamse Lilly. Både far og mor arbejder om dagen, så Safira bliver passet af en barnepige mens de er på arbejde. Nu kan økonomien også holde til den slags luksus. Safira er en rigtig bogorm, og allerede nu holder hun meget af at få læst bøger. Det har hun fra sin mor som slet ikke kan få nok af bøger.

I forbindelse med barn nummer to begyndte James og Nancy at bygge en førstesal til huset. Desuden har de lavet en legeplads i haven til børnene. Førstesalen er på nuværende tidspunkt meget tom, det er kun John der bor deroppe lige nu. De skal lige spare lidt penge sammen til møbler. Faktisk både ovenpå og nedenunder da de har nogle store og ret tomme rum. Nancy arbejder indenfor politiet, men tjener ikke så godt endnu. Hun arbejder dog meget og hårdt. James er nået derop hvor han tjener over 2000 om dagen, men arbejder så også kun 3 dage om ugen. Så han bruger meget tid på at dyrke sine planter og sælge afgrøderne, samt på at fiske. Faktisk har den hobby indbragt ham mere end 18.000. Så man kan vel godt sige at hans grøntsager har været med til at betale for huset.

Børnene vokser hurtigt for tiden, inden længe er John teenager og Safira skal starte i skole snart. Det bliver spændende hvad fremtiden bringer…