Sims 3 Historie : Hobo-overblik

Jeg synes Hobo familien er begyndt at blive lidt uoverskuelg, derfor har jeg kastet mig ud i at lave et stamtræ over familien. Der er efterhånen kommet en del børn til, og det kan måske virke lidt uoverskueligt.

Som i kan se, og måske husker fra tidligere indlæg, så er John blevet gift med Susie og Safira blev gift med Eugene. John og Susie har fået ialt 4 børn; tvillingerne Julia og Mathilde samt Maximillian og Cornelius. Safira og Eugene har fået en datter, Suzanna.

De fleste personer her i stamtræet er vist omtalt tidligere, tror dog ikke Suzanna er blevet nævnt. Selvom de er i samme familie er de forskellige personer meget forskellige, og de har deres særlige karakteristika som adskiller dem fra hinanden. I det følgende vil jeg fortælle lidt om de personer der er i den aktive husholdning, dvs. jeg fortæller ikke noget om Safira, Eugene og Suzanna.

James

James har i efterhånden hørt meget om. Han er stifter af Hobo-klanen og første led i stamtræet. James er et naturmenneske der elsker at fiske og ordne have. Han er også lidt af en ørn i et køkken, og så er han desuden über-handy. Hans yndlingsbeskæftigelse ud over alle de ting man kan prale af er ikke en han snakker højt om, for det er måske lidt fjollet, men han eeeeelsker at lege med sprinklerne i haven. Det kan han få mange mange timer til at gå med, og holder man ikke øje med ham så kan man helt sikkert finde ham i haven med rumpen mod sprinklerne. Han er pensioneret videnskabsmand og han nyder at gå derhjemme og hygge sig. På sine gamle dage bruger han meget tid på at fiske, den hobby blev overset lidt mens karrieren var på sit højeste. Han vil rigtig gerne fylde havedammen op med alverdens sjove fisk så det er hans “projekt” lige nu. James er tæt knyttet til samtlige familiemedlemmer og elsker at tilbringe tid med dem allesammen.

Nancy

Nancy er udpræget karrieremenneske. Hun er retsteknisk efterforsker inden for politiet og hun tjener over 1000 simoleoner i timen. Selvom folk på hendes alder normalt går på pension har hun ingen planer om at gå derhjemme, hun brænder for sit job og er rigtig dygtig til det (og så forsørger hun jo nærmest hele familien med den løn). Det har været en lang vej op af karrierestigen for hende, og hun er blevet ydmyget utrolig mange gange når hun i bogstaveligste forstand har gravet efter snavs i naboernes skraldespande. Men hun har bidt skammen i sig, og troligt rapporteret tilbage til sin arbejdsgiver. Nu hvor hun er så højt oppe i systemet behøver hun heldigvis ikke rode i skraldespande mere, men inderst inde synes hun egentlig det er lidt sjovt, så det hænder da at hun lige snupper en enkelt spand på vej hjem fra job. Nancys passion, ud over sit arbejde, det er at læse bøger. Selvom hun kommer hjem fra arbejde og er lige ved at falde om af sult og træthed, og er lige ved at tisse i bukserne, ja så går hun alligevel som det første hen og tager en bog fra bogreolen – også selvom hun har læst den 8 gange før. Derudover holder hun meget af at male, og har udstillet en del billeder efterhånden, og også solgt nogle enkelte “masterpieces” til venner og bekendte. Hendes forhold til familien er lidt præget af hende mange interesser, og der er ikke så tit tid til at hygge med børnebørnene.

John

John er en sportsmand. Han spiller på fodboldlandsholdet og er faktisk blevet lidt af en kendis. Dette resulterer i at han må please sine fans og holde nogle autograf sessions ind imellem. Egentlig ville han helst være anonym, men det er bare blevet en del af jobbet at han nu bliver genkendt over det hele. John har kun en fridag om ugen, resten af dagene går med træning og kampe, og han kan desværre ikke tilbringe så meget tid med familien som han gerne ville. Han arbejder om eftermiddagen og om aftenen, så han har formiddagene derhjemme, og dem bruger han typisk på at træne, øve sig i at lave mad eller hygge sig lidt sammen med Susie. John er lidt af en skabs-økonom, og nu hvor økonomien er god og solid så har han en stor drøm om at eje hele byen. Det er måske lidt overdrevet, men han synes bare det kunne være top dollar. Han ejer lige nu et spa-bad, et supermarked, hospitalet, forskningsbasen og halvdelen af stadion. Der er stadigvæk lang vej igen, men han er jo også stadigvæk ung ;-) Når John ikke spiller bold eller opkøber virksomheder, så kan han godt lide at spille guitar, og han har optrådt lidt rundt omkring i byen i forklædning så alle fansne ikke genkender ham. Det synes han er hyggeligt, bare at jamme lidt. På trods af at han har travlt med at spille kampe osv, så har han et tæt forhold til alle sine børn og sine forældre.

Susie

Susie kom fra en stor familie med trænge kår. Hun har haft en hård opvækst, og det har sat sine spor på hende. Hun er vokset utrolig meget som person efter hun blev gift med John og kom ind i Hobo-familien. Hendes barndom har inspireret hende til at skrive bøger. Hun havde i en kort periode en drøm om at blive journalist, men med 4 børn med kort mellemrum så har hun ikke haft tid til at arbejde. Hun har nu fokus på at skrive romaner, og at kunne leve af det. Det er hårdt arbejde, men når man har noget på hjertet så skal det nok blive godt. Hun arbejder helst om natten når alle ungerne er gået i seng og der er stilhed. Det betyder at hun sover det meste af formiddagen, og så er hun vågen når børnene har fri fra skole. Susie hjælper James med at passe den store have, og han har oplært hende godt. En skal jo tage over når han en dag ikke er her mere. Når ingen kigger er hun også ret vild med at spille computerspil eller playstation, men det siger hun ikke til nogen, slet ikke sine børn.

Julia

Julia har arvet sin fars atletiske færdigheder, og farmors kreative egenskaber. Hun elsker at træne, og hun elsker at male. Deruover er hun også inspireret af sin mors skriblerier, så hendes største drøm lige nu er at blive illustrativ forfatter. Julia er en god og glad person som elsker at hjælpe andre mennesker og alle mennesker kan lide hende. Det betyder meget for hende at være i god form, og familien har været lidt bekymret for hende da hun træner ligeså meget som Nancy læser bøger. Hver gang hun får chancen for det så tænder hun for anlægget og danser, eller laver øvelser foran tv’et og så benytter hun også både løbebånd og styrketræningsapparat i deres træningssal. Hun ser meget op til sin far og holder af at overvære hans kampe på stadion. Som hun er blevet ældre er hun også begyndt at interessere sig for madlavning, især sund mad der kan yde optimal støtte til hendes træning. Julia har en kæreste der hedder Sonny, de har været sammen lige siden de startede i gymnasiet.

Mathilde

Mathilde er familiens festlige indslag. Hun elsker sjov, ballade og musik og er meget udfarende som person. Hun elsker også at være sammen med familien og er ofte den der er bedst til at samle dem allesammen når hun synes de hver især har lidt for travlt med deres eget liv. Mathilde er utrolig dygtig til at male og spille guitar, og der er ingen tvivl om hun skal have en kreativ karriere. Hun er lidt af en heartbreaker og har allerede knust flere drengehjerter. Lige nu har hun dog en fast kæreste, men spørgsmålet er hvor længe det varer. Familien har opgivet at følge med i hvem hun ser. Mathilde har et tæt bånd til sin tvillingesøster, og er også den der er tættest knyttet til de to brødre.

Maximillian

Maximillian er en lidt sart og forsigtig dreng. Han er 100 % nørd og elsker at spille skak og computerspil. Han lever som vegetar og bliver fysisk dårlig af at spise kød, så det ender tit med han selv må lave mad. Han er måske lidt atypisk som nørd da han rent faktisk også elsker sport og piger – og er god til det! Han er en person som alle holder af, men han er også meget følsom.

Cornelius

Cornelius er familiens sjove indslag. Han er lidt tosset og går tit og snakker med sig selv. Nogle dage har han lyst til at tage jakkesæt på i skole, og tit står han også i sit stiveste puds og bliver gennemblødt af sprinklerne i haven. Han er måske lidt kikset og har ikke så meget held med damerne selvom han gerne vil. Han deler James’ interesse for at fiske, og det er også noget af det eneste han er rigtig god til.