Historien om Else-Marie

Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere jer for en ny historie her på Sims leksikon. Historien er en erindring, fortalt af Else-Marie, vi håber i vil synes om den. Vi kan garantere at den både indeholder drama og humor og at vi allerede har den første sæson klar til jer!

Else-Maries nye start

Else Marie giftede sig som meget ung med den noget ældre og meget rige Jørgen Von Oppenhagen. Forholdet holdte dog ikke særlig længe, da Jørgen brugte alt sin tid på at arbejde. Else-Marie valgte til sidst at rejse fra Jørgen, og det endte i en meget grim skilsmisse, hvor Jørgen hyrerede de dygtigste advokater man kan købe for penge. Else-Marie som aldrig har arbejdet en dag i sit liv, får ikke en krone, og ender derfor alene, uden penge og uden job.

Da hun flytter til Brooksville, er det eneste hun har med, altså sin elskede kat Phinea.

Else-Marie tager det første det bedste job hun kan finde, og ender altså med at arbejde for den lokale avis, Brooksville News.
Else-Marie er fast besluttet på, at hun på trods af den manglende erfaring VIL være den bedste. Hun har dog ikk råd til en computer, og bruger derfor dag og nat på det lokale bibliotek.

Det er også her hun møder Jesper! Jesper er helt modsat af hvad Jørgen var! Han er afslappet, humoristisk og meget chamerende. Else-Marie falder pladask for ham!

Det er et meget lidenskabeligt forhold, og Else-Marie har aldrig følt sådan før.


Derfor er det også ekstra hårdt for Marie, da hun en dag efter arbejde ser Jesper stå og kysse med Celie i Fitness World. Else-Marie konfronterer Jesper, og de slår op på stedet i en meget følelsesladet scene. Jesper, fortæller at han altid har opfattet sig selv som en fri sjæl, og er ked af hvis Else-Marie nogensinde har fået intryk af andet. Else-Marie som er meget såret fortæller at hun aldrig vil se Jesper igen!

Ikke lang tid efter brudet, finde Else-Marie dog ud af at hun er gravid! Det kommer som et chok for hende, og hun ved ikke helt hvordan hun skal forholde sig til det!

Hvad med arbejdet? Hvordan skal hun forsøge sig selv OG et barn, når hun næsten ikke engang kan klare sig selv?
En ting er sikkert, Jesper er ude af hendes liv! Det her er noget hun må finde ud af selv.