Historien om Else-Marie | Kapitel 9

Endnu engang har vi måtte vente på at få af vide om Else-Marie vil giftes eller ej. Men denne gang er det et helt andet svar end sidst… Else-Marie er slet ikke i tvivl! Selvfølgelig vil hun giftes med Matthew!

Matthew bliver meget lykkelig over Else-Maries svar og de går straks igang med at planlægge brullup.

Frederik får dog den ide at de inden brylluppet selvfølgelig skal holder en poltarbend. Matthew og Else-Marie synes dette er en genial ide, og inviterer straks alle deres venner. Frederik bidrager til festen, ved at bestille to danse piger. Han synes selv at dette var en god ide, og ved at drengene i skolen ville dø af misundelse. Derfor bliver han også meget vred da han får af vide, at han skal bruge aftenen hos Matthews gamle mor!


Her ses en af dansepigerne.

August er selvfølgelig med til festen. Denne dansepige… LiseLotte… var helt vild med ham. August var dog meget betage af Grith! Han brugt hele aftenen på at overtale hende til at han måtte få hendes nummer, og til sidste lykkedes det heldigvis.

Her ses August og Grith. Det er tydeligt for alle (måske ikke lige LiseLotte), at der er amoriner i luften. De flirter meget, og August giver meget højt udtryk for at hun er den smukkeste kvinde han nogensinde har set. Bare Grith har det på samme måde!

Der er ikke så mange billeder af Matthew og Else-Marie fra den aften… tja lad os bare sige at Else-Marie stadig ønsker sig en lille pige:)

Der er altså fyldt med kærlighed i Brooksville i denne tid. Else-Marie og Matthew skal snart giftes, og Grith sagde ja tak til at møde August igen.

De mødtes i parken og havde en meget romantisk date. Grith føler sig meget forkælet af August, og har aldrig været på date med en så  romantisk mand før, og er derfor slet ikke i tvivl om at hun selvfølgelig skal mødes med August igen.

I forbindelse med brylluppet får Else-Marie sig endnu en makeover. Hun skal jo se godt ud på sin særlige dag! Frederik er dog ret nervøs for resultatet, og beslutter at han vil med hende til stylisten.

Det ender dog ret godt, og både Frederik og Else-Marie går glade derfra.

Matthew er også MEGET vild med det, og han siger flere gang at han slet ikke kan vente med  at vise sin smukke brud frem. Matthew beslutter derfor at de skal giftes i parken, så alle kan se hvor heldig han er. August er sikker på at Else-Marie bliver så smuk i hendes brudekjole, at alle mændende i Brooksville vil være misundelige på ham.

Brylluppet kommer til at stå næste lørdag, og alle der har lyst er inviterede.

To dag før brylluppet finder Else-Marie ud af at hun er gravid.


Får Else-Marie mon endelig sin pige? Og hvad nu med bryllupskjolen, den kan hun da ikke passe nu!!?