Historien om Else-Marie | Kapitel 8

August sparer stadig, men der sker to ting som gør at han beslutter at flytte med det samme. Første ting er at Frederik bliver teenager!


Selvom de to drenge altid har kommet rigtig godt ud af det sammen, så er det svært for August at leve med Frederiks humørsvingninger.
Noget godt kommer der dog ud af Frederiks “små flip”. Det var f.eks. Frederik der fik Else-Marie til at købe dem en køjeseng. Det skete efter, at August efter en meget lang vagt på påfuglen, kom til at lægge sig i sengen hos Frederik… Frederik råbte faktisk så højt, at de tætteste naboer og gav et lille bidrag til sengen!


Grim og billig… men stemningen på værelset blev meget bedre.

MEN! Der går ikke længe før endnu en hindring for Augusts trivsel melder sig. Else-Marie er gravid! Else-Marie og Matthew er lykkelige, og August er meget glad på deres vegne, men ikke desto mindre begynder han straks at lede efter lejligheder.

På dette billede, kan man faktisk se de tatoveringer Matthew lavede på Else-Marie.
Hun bør få dem tegnet om snarest!

Else-Marie snakker hele tiden om sin graviditet, og fortæller vidt og bredt at hun håber på en pige. En dag opdager hun, at August ikke længere lytter når hun snakke om pigenavne og de lyserøde gardiner hun gerne ville sy. Hun spørger derfor om han er ked af hun er gravid. August forklare at problemet er, at han ikke finde et sted han har råd til, men at han selvfølgelig glæder sig til at møde sin søster eller bror.

Else-Marie beslutter at det er på tide at August får det hun har sparet op til ham. August bliver meget lykkelig og finder hurtigt et dejligt sted han kan flytte ind i. Når han har fået købt alle sine møbler holder han en housewarming for familien. Der går dog ikke længe imellem familien er samlet… August kommer tit forbi og spiser mad. Selvom man er kok behøver man ikke kunne lide at handle siger han altid.


Ikke længe efter August flytning, får Else-Marie veer. Hun er alene hjemme, og det hele sker så hurtigt at hun ikke når at ringe efter en taxa. Else-Marie har jo heldigvis prøvet det to gange før, så det hele forløber efter planen, og hun føder en velskabt lille dreng.


Da Else-Marie kun har tænkt i pigenavne, ved hun næsten ikke hvad hun skal kalde ham. Matthew, som heldigvis kom hjem meget hurtigt efter Else-Marie havde ringet til ham, siger at han uden tvivl ligner en lille Emil, og Else-Marie skulle ikke overtales. Det var helt perfekt.

Emil er heldigvis et dejlig nemt barn, og de er alle meget betagede af ham. Særligt August, som næsten er mere hjemme nu, end da han boede der!

Måske er et fordi at Emil er så nemt et barn, at Else-Marie beslutter at hun hun godt tør få flere børn på trods af hendes alder. (August mener stadig, at hun er under indflydelse af midtvejskrisen) Else-Marie fortæller Matthew, at hun VIL have en pige, og Matthew er med på ideen. Han fortæller dog Else-Marie er han kun vil have flere børn, på den betingelse af at hun gifter sig med ham!


Hvad siger Else-Marie mon denne gang? Vil hun overhovedet giftes?