Historien om Else-Marie | Kapitel 7

Tiden i det ny hus blev ikk helt så rosenrød som August forestillede sig.

Else-Marie arbejder stadig meget, og derfor står August stadig for mange af dagligdagens gøremål. Samtidig har Ferdinand slet ikke kunne falde på plads i det nye miljø. Der er mange flere biler end hvor de boede før, og Ferdinand lærer desværre ikke hurtigt nok at undvige dem. August bliver meget ked af det, og Else-Marie tilbyder at de får en ny kat, men det vil August slet ikke høre tale om!

Men tiden flyver og både August og Frederik vokser med lynets hast. August klarer sig med nød og næppe igennem folkeskolen, men karakterene kan ikke bruges til så forfærdeligt meget.


Men som i kan se er August voksen nu. Han beslutter sig for at få job på restaurent “påfuglen”, for at tjene penge til at han kan få sin egen lejlighed. August fik aldrig inviteret pigen fra parallelklassen hjem, da han fortsat skulle tage sig af Frederik, og han synes derfor at han nu bliver nødt til at få sit eget, så han kan nå at få lidt ud af sin ungdom.

Else-Marie, bestemmer sig for at overraske August med et tilskud til en ny lejligheden, og sammen med Frederik begynder hun at spare op. Frederik er lidt af et naturtalent med en pensel, og vil meget gerne hjælpe med at spare sammen til August.

Dette er et af Frederiks første billeder. Han er blevet meget bedre siden da!

Else-Marie påtager sig en masse ekstra opgaver for at få ekstra penge. Hun skriver en masse artikler og biografier og møder herved en masse spændende mennesker og kommer til en masse vilde fester. Frederik synes det er pinligt at deres mor er ved at blive et meget omtalt menneske i
Brooksville, grundet alle de fester, men August prøver at forklare ham at det bare er midtvejskrisens skyld.

Det mest pinlige Frederik har oplevet, var da Else-Marie hentede ham fra skole… med DREADLOCKS! Frederik havde mest af alt lyst til at gemme sig og lade som om han ikke havde set hende, men eftersom hun gik og sang “lille Frække Frederik” var der ikke så meget at gøre.

Else-Marie med Dreadlocks. Frederik pjækkede fra skole dagen efter hendes lille optrin. Der gik dog ikke længe før at Else-Marie gik tilbage til en lidt mere “normal frisure”. Faktisk skulle der bare en uheldig frisør oplevelse til.

Efter at Else-Marie brugte en aften på at kæmpe med denne uglerede, sluttede eksperimenterne. Else-Marie er også nødt til at se godt ud, når hun skal interviewe vigtige mennesker. Hun kæmper stadig med at spare op til August, og tager derfor kun store opgaver. En dag tilbydes hun at få lov til at skrive biografi for Matthew. Matthew er meget kendt i journalist verdenen, og det er derfor en stor ære for Else-Marie at han vælger netop hende til at skrive hans selvbiografi.

Matthew og Else-Marie bruger meget lang tid sammen, og er forskellige som dag og nat. Matthew er meget spontan anlagt, og får hurtigt inviteret Else-Marie på date. Else-Marie som stadig er påvirket af sin midtvejskrise, beslutter hurtigt at det er på tide hun kommer over Herløv. Og hvem kan være sjovere at bruge tid med, end spændende og spontane Matthew?

 Selvom Matthew er kendt for sine vilde ideer, blev Else-Marie alligevel overrasket da hun fandt ud af at deres første date fandt sted hos en tatovør!

Matthew havde planlagt at de skulle tatovere hinanden, og at han ville have et hjerte, som tegn på at det var en date. Else-Marie der aldrig havde prøvet det før, var ret nervøs for udfaldet, men hun endte med at være ret tilfreds med sin kreation.

Matthew derimod… Tjaaa… lad os bare sige at Else-Marie må være faldet lidt for ham, for ellers var hun da nok blevet sur! Efter denne helt igennem originale date, flytter Matthew nærmest ind. Han og Else-Marie aftaler meget hurtigt at gøre forholdet mere seriøst.

Dette er ikke til August store glæde, da han nu skal dele værelse med Frederik!

August vil virkelig gerne flytte. Han er træt af ikke at have noget privat liv, samtidig med at han af træt af at bo sammen med to midtvejs kriser.

Hvor længe mon der går før han har råd til sit eget? Og mon snart Else-Marie og Matthew kan opføre sig som de voksne mennesker de burde være?