Historien om Else-Marie | Kapitel 6

Sidst vi forlod Herløv og Else-Marie, var Herløv midt i et frieri. Else-Marie, blev meget overrasket over dette, og gik helt i baglås.
Hendes første tanke er at Herløv er fuldstændig sindssyg, at han kan tænke på sådan noget, når de er i den situation de er i. Hendes anden tanke er at hun jo holder meget af Herløv… Desværre tøver hun lidt for længe, og Herløv når at opfatte, at hun ikke er helt sikker på hvad hun skal svare. Han bliver meget vred, og hermed starter en meeeeeget lang aften!


Else-Marie har aldrig set Herløv så vred før! Hun prøver flere gange at forklare ham at det ikke er fordi hun ikke vil være sammen mere, hun synes bare at det er et rigtigt dumt tidspunkt at gifte sig på. Herløv godtager ikke den forklaring, han fortæller Else-Marie at enten så gifter hun sig med ham, og ellers så er det slut imellem dem. Denne trussel godtager Else-Marie selvfølgelig ikke, og Herløv ender der for med at råbe af hende at han aldrig vil se hende mere.

 

Straks efter Herløv har råbt dette, ringer han til et hotel, og Else-Marie må tage alene hjem. Else-Marie har det meget svært de næste par måneder. Hun kan slet ikk forstå at hun for anden gang står alene med et lille barn.

Hun græder næsten hele tiden, og har slet ikke energi til noget. Hun har endda svært ved at passe sit arbejde, og August ringer flere gange og sygemelder hende til hendes chef.  Else-Marie er i det hele taget meget heldig at hun har August i denne periode. August hjælper meget med at passe lille Frederik. Heldigvis elsker August små børn, så det er ikke noget han har noget imod. Desværre giver det August endnu mindre tid til at lave lektier, og som vi tidligere har fået af vide, var August i forvejen ikke så god til at passe lektierne.

Se det er søskende kærlighed! August og Frederik får opbygget et meget tæt forhold, igennem Frederiks første år. Da Else-Marie efterhånden blev klar til at arbejde igen, krævede hendes chef ekstra meget af hende. Hun var derfor nødt til at fokusere ekstra meget på arbejde.
Heldigvis var August klar til at træde til som den gode bror og søn han er. Han brugte stortset alle sine teenageår på at passe Frederik.

Her lærer Frederik at gå.

Det er ikke kun pasning af Frederik August tager sig af, han står også får den daglige madlavning. August elsker at lave mad og bliver bedre og bedre til det. Else-Marie er helt vild med hans drue pandekager og hans Sushi ruller!

Desværre går det dårligere og dårligere i skolen, og August er bange for at blive smidt ud, men det har han selvfølgelig ikke fortalt Else-Marie, for så vil hun bare få dårlig samvittighed og sige sit job op, og det vil August ikke have nu det går så godt!

En dag kommer Else-Marie hjem og fortæller at hun nu har fået så stor en lønforhøjelse, at de har råd til at flytte.
Hun fortæller at hun faktisk har købt et nyt hjem, og de skal flytte allerede om en uge, men det bedste af det hele er, at hun har købt et hus der er stort nok til at August kan få sit eget værelse!

Da de flytter en uge efter, kan August næsten ikke få armene ned. Han Elsker sit nye værelse!


Her ses August på sit eget værelse den første nat. Han er vild med at have noget privatliv! Gad vide om han skulle invitere nogle venner over i morgen?
Måske endda hende den søde fra parallel klassen?