Historien om Else-Marie | Kapitel 4

August er nu begyndt i skole, men han har stadig svært ved at fokusere på sine lektier. Else-Marie kæmper stadig for at få ham til det, men har efter hånden måtte indse at August er bedre til kreative ting. Derfor har hun købt en easy bake oven til August, som han flittigt bruger. Han laver faktisk så gode kager nu, at han er begyndt at sælge dem til nabo simmere.

Pengene er ikke så gode, men August elsker at bruge sin tid på det.

Else-Marie har besluttet at hun skal mere ud, og møde nye mennesker. Derfor er hun begyndt at bruge flere af sine aftener i parken, eller det lokale svømmebasin, hvor hun hører musik, spiller skak, snakker eller svømmer sammen med andre voksne.

En aften bliver hun præsenteret for Herløv. Herløv er en del yngre end Else-Marie, men der opstod alligevel sød musik med det samme.

Allerede meget kort tid efter ringer Herløv og inviterer Else-Marie ud at spise. Også denne gang er kemien god imellem dem, og Else-Marie beslutter derfor at fortælle den noget yngre Herløv om August. Herløv tog der heldigvis pænt, og Else-Marie inviterede derfor Herløv på tur med hende og August i parken.

Her ses Else-Marie og Herløv på bistroen, deres kun anden date, men Herløv erklærer allerede Else-Marie sin kærlighed her.

 August tog godt i mod Herløv, og de to drenge havde en rigtig hyggelig dag hvor de hurtigt lærte hinanden at kende.


Da Else-Marie jo før har kastet sig lidt for hurtigt ud i forhold, beslutter hun at hende og Herløv endnu ikke skal flytte sammen. Herløv (der stadig bor hos sine forældre) synes ellers det ville være det klogeste at gøre, da de alligevel er sammen hele tiden, men Else-Marie giver sig ikke.

Tilgengæld får det lille hus nye medlemmer på en anden måde… Flere killinger!! August er så glad for dem, og har fået lov til at vælge at de skal hedde Batman og Mulle.

Else-Marie synes at 6 katte er lidt i overkanten, og har fortæller derfor August, at de ikk kan beholde de sidste. August bliver meget ked af det, og prøver i en hele uge at overtale Else-Marie, men det er ikke helt nemt. Else-Marie prøver at forklare August at deres hus er for lille til så mange dyr, og de ikke har råd til at købe noget større. Men August er stadig meget ked af det.

August fortæller derfor Else-Marie at han gerne vil bytte kattene for en lillesøster.

Else-Marie der ikke lige gik og forestillede sig flere børn lige nu, ved næsten ikke hvad hun skal svare August. Har hun tid og råd til flere børn? På den anden side, så havde hun heller aldrig forestillet sig at August skulle være ene barn! August spørgsmål har i den grad sat ideer i hovedet på Else-Marie.