Historien om Else-Marie | Kapitel 20

Sidst blev lille Frank født, og Emil besluttede ved første øjekast at han nu skulle være en god rollemodel. Han elsker lille Frank meget højt, og bruger alt sin tid med ham.

70

Desværre bliver A.M større og større, og Emil ved han skal til at snakke med Allie.  Han ved hverken hvad han skal sige eller gøre, hans største ønske er bare at Allie fortsat gider at være sammen med ham.

En dag bryder han sammen og fortæller det hele… det blev hverken gjort på en god eller sammenhængende måde, men Emil kom da ud med det. Allie blev meget vred! Hun kunne slet ikke forstå at Emil havde brugt hele deres lykkelige graviditetstid på at rende og føjte med A.M. Emil ved godt at han ikke kan undskylde det, men tiggede alligevel Allie om at blive.

71

Allie var lige ved at pakke sine ting og skride, men da Else-Marie er så dårlig som hun er beslutter Allie at hun bliver indtil Else-Maries død. Hun holder jo også meget af Else-Marie, og vil ikke gøre noget der gør Else-Maries sidste tid i blandt dem dårlig.

Else-Marie er blevet så syg nu at hun er stoppet med at arbejde, hun arbejder dog fortsat hjemme, og lige nu er hun igang med at skrive en selvbiografi.

72

Matthew er også gået på pension, da han ønsker at bruge alt sin tid sammen med hende.

Søs har travlt med at få sit store gennmbrud, men sørger stadig bruge sin til med Else-Marie. Else-Marie  hører hende også altid synge inden Søs tager afsted på et job. Selvom Søs stadig synger telegrammer, så har hun nu fået nogle jobs på små spillesteder. (under navnet Lil’ Søs)

73

74

Else-Marie er glad for at Søs kan lave andre ting, end at sidde hjemme sammen med hende. Hun har desværre aldrig været frisk nok til at se en koncert.

En dag imens Lil’ Søs optræder bliver hun ringet op at Matthew og bedt om at komme hjem. Else-Marie har det ikke så godt. Søs når det desværre ikke. Else-Marie er død.

75

76

Matthew er alene hjemme med hende, og kan næsten ikke klare sorgen selv.

77

78

Matthew kan ikke bære at Else-Marie er væk. Hvad skal han nu lave, hvem skal han snakke med? Han kan næsten ikke holde det ud!
Familien kommer dog hurtigt hjem til ham, men han er utrøstelig.

Han beslutter dog at han vil færdiggøre Else-Maries biografi. Dagen efter denne er færdiggjort, dør Matthew. Familien føler sig faktisk lidt lettede, da Matthew havde det meget skidt, og ikke var sig selv uden Else-Marie.

80
Han vandrede nærmest rundt som en zombie og tiggede næsten manden med leen om at tage ham med.

Matthew og Else-Marie er nu samlet i alt evighed, og den store familie lever videre med dejlige minder.

[symple_divider style=”dotted” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Dette var afslutningen på historien om Else-Marie og hendes familie. Vi håber at i har nydt at læse med, ligeså meget som vi har! Endnu engang vil vi gerne sige tak for historien!

Brænder du for at skrive en historie og dele den med andre? Så læs videre her.