Historien om Else-Marie | Kapitel 2

Da vi forlod Else-Marie sidst, var hun gravid og stod overfor en svær tid.


På trods af at stå alene med det hele, beslutter Else-Marie at hendes barn ikke skal mangle noget! Jesper er rejst til Egypten, så Else-Marie har intet andet valg, end at klare sig selv. Hun er derfor nødt til at fokuserer ekstra meget på arbejdet, da hun aldrig vil kunne forsøge et barn
med sin nuværende indkomst. Dag og nat arbejder Else-Marie!

Hun arbejder faktisk så meget at hun ikk længere har tid til lille Phinea! Phinea som er en selskabskat, begyndte at kede sig meget og kradsede altid i møblerne. Derfor besluttede Else-Marie sig for at adoptere en kat mere, så Phinea kunn få en at lege med. Hun fandt Mads, på Kattehjemmet og synes at han var den sødeste der.

De to katte kommer godt ud af det med det samme.

Der går ikke lang tid, før de to katte begynder at holde så meget af hinaden, de aldrig ses alene. Her er de på legepladsen.

Else-Marie synes at det er dejligt at de to katte leger så godt sammen,  for hun ender faktisk med at bruge hele barslen på at skrive på en bog, som hun håber bliver en bestseller.
Det kniber stadig med pengene, og Else-Marie er meget bekymret for hvordan det hele skal hænge sammen når baby kommer. Lige netop derfor er hun heller slet ikke klar, da hun en nat vågner med veer.


Der var ingen tid til at komme på hositalet, så Else-Marie måtte klare det hjemme. Dette gik heldigvis fint og hurtigt, og både mor og barn havde det godt bagefter.


Det blev en dreng!! Else-Marie har aldrig følt sig så lykkelig før! En smuk lille dreng, som hun opkalder August, efter hendes morfar.
I dette øjeblik tænker Marie hverken på økonomi, Jesper eller arbejde. Hun er bare lykkelig over, at have fået en velskabt lille dreng.