Historien om Else-Marie | Kapitel 18

Emil er nu blevet voksen, og kan mærke at omgivelserne er begyndt at stille større krav til ham. Han inviterer derfor Allie ud på “en voksendate”.
De hygger sig da også gevaldigt, og det ender med et kys foran Emils hoveddør.

59

60

Emil tror faktisk at han måske godt kunne falde for Allie. Hun er sjov, klog og sød. Han tænker dog stadig tit på A.M, men efter hun blev færdig på kostskolen, valgte hun at tage et år til Frankrig som au pair. De snakker ikke så meget i telefon sammen mere, og Emil tror måske at A.M har luret ham og hans teenagenumre overfor pigerne. Han er bare ret ærgerlig over hvis det skal betyde at de ikke kan være venner mere.

Men om ikke andet giver det ham mulighed for at lære Allie bedre at kende, uden at der er forstyrrelser. De bliver da også ret glade for hinanden, og efter et stykke tid spørger Emil om de ikke skal flytte sammen. Allie foreslår at de køber et lille hus, men Emil siger at han gerne vil bo sammen med sin mor, i den tid hun har tilbage. Det forstår Allie selvfølgelig og hun flytter ind sammen med Matthew, Søs, Emil og Else-Marie.

Det giver mange glæder, men også mange… akavede situationer, særligt i forhold til at Allie ønsker at få et barn.

61

Det øjeblik får i ikke lov til at dele med dem, men lad os bare sige at familien håber på snarlig familieforøgelse. Else-Marie håber det også, da hun gerne vil have så mange børnebørn så muligt, og jo desværre er nødt til at tænke over at hun måske ikke har så lang tid igen.

Midt i alt flytteriet og børnelavningen har Søs fødselsdag. De havde også snakket om at samle familien her ligesom sidst, da det var så hyggeligt, men ingen har rigtigt overskud.

62

Søs har besluttet at fokusere rigtig meget på sin musik. Folk er begyndt at kende hende lidt rundt omkring og hun får tit at vide at hun har hvad det kræver. Matthew synes hun bør få sig et rigtigt arbejde, men Søs er slet ikke til at diskutere med. Hun ved at det bliver hårdt arbejde, specielt fordi hun starter helt på bunden. Telegramsanger!

64

Her fejres det at August er blevet medejer af “påfuglen”.

Midt i familieplaner og musikdrømme må man ikke glemme lille Sofie. Emil synes stadig hun er den bedste i hele verden, og det er dejligt at hun er så god til at trøste ham, når han bliver ked af det med Else-Marie. Han husker derfor altid at være god ved hende.

65
63

Emil kan også fokusere lidt på at passe hende i stedet for at fokusere på det faktum, at Allie ikke bliver gravid. Er der mon noget galt med Emil? Det fylder ret meget i Emils hoved, og han føler sig lidt flov.  En dag da han går tur med Sofie for at cleare hovedet render han ind i A.M. Han kan næsten ikke tro sine egne øjne. Hvorfor har hun ikke ringet og sagt hun er kommet hjem? Hun fortæller at hun hørte at han var flyttet sammen med Allie og ikke ville forstyrre… Der går dog ikke længe før tonen alligevel er den samme imellem dem.

66

Flirter de? Burde Emil ikke snart blive voksen, og lære at opfører sig ordentligt?