Historien om Else-Marie | Kapitel 17

Hverdagene flyver forbi i det lille hjem. Både Matthew og Else-Marie arbejder stadig, hvilket er hårdt når man tænker på deres alder. Særligt Else-Marie har det hårdt for tiden, og Matthew prøver konstant at få hende til at stoppe med at arbejde, men det har Else-Marie slet ingen interesse i. Matthew synes dog det er for meget at Else-Marie nærmest ikke laver andet end at arbejde og sove. Ingen mad, ingen skrivning, ingen interesser og hver gang de er i soveværelset.. ja så sover hun.

De har dog en fast rutine med at de altid kysser farvel inden de tager på arbejde (de går meget op i ikke at rende og lege mand og kone på jobbet).

50

Emil har fundet noget nyt at kaste sin kærlighed på… foruden Allie og A.M altså ;) Nemlig Sofie!

Sofie er ikke som hverken Allie eller A.M. Emil tror måske dette kunne være ægte kærlighed. Han mødte hende ved swimmingpoolen, hun var en rigtig vandhund, men pænt gammel og uden et sted at bo. Emil valgte derfor at tage hende med hjem. Else-Marie var ikke helt glad, men hun kunne godt se at Emil ikke på nogen måde ville sende hende på gaden igen.  Hun havde dog et krav! Emil skulle selv holde hende loppefri.

51

Er hun ikke sød? :)

Else-Marie og resten af familien lærer hurtigt at elske hende, men Emil og Sofie har dog et specielt forhold til hinanden.

52

Emil elsker at passe lille Sofie, men en gang imellem har de andre, særligt Søs, dog ønske om at hjælpe.

53

Ja som sagt, så er hele familien glad for lille Sofie, og hun bliver da også særlig vigtig for den kommende tid. Matthew har nemlig fået sparket Else-Marie afsted til lægen, og det var vidst godt han gjorde :S

Else-Marie har fået kræft :( Brystkræft for at være helt præcist. Lægen er dog forholdsvist positiv, og Else-Marie er også selv rimelig rolig. Hun er jo oppe i alderen og som hun siger, så kan man jo ikke forvente at leve forevigt. Matthew er derimod sønder knust! Uanset hvad Else-Marie siger, så kan hun ikke trøste ham. Efter meget lang tids snakken frem og tilbage beslutter de dog at bare nyde deres sidste tid sammen, uanset om vi snakker år eller måneder. For Else-Marie bliver den beslutning dog sat alvorligt på prøve, da hun begynder i kemo terapi.
54

ALT hendes smukke lange hår er væk! Else-Marie føler sig knap så meget som den supermodel
hun engang var. Matthew synes dog stadig hun er smuk, og sørger heldigvis for at fortælle hende det tit.

55

Børnene er selvfølgelig også påvirket meget af hele situationen. Emil har heldigvis lille Sofie, som trøster ham en del…. nå ja Allie og A.M gør da også en gang imellem ;) Familien beslutter at de, på trods af alt den tristhed der er for tiden, skal holde Emils fødselsdag. De inviterer derfor venner og familie, til et brag af en fest. Alle har en dejlig dag selvom Emil stadig har lidt svært ved at håndtere A.M og Allie i samme rum!

Til gengæld møder Søs Nicholas. Han er en del ældre, men Søs synes han er meget interessant… måske netop derfor… og så synes hun at han er meget flot. Desværre er han ikke kun gammel… han er også gift!

56

Til festen er selvfølgelig også Vitta jr. Hun er blevet lige så smuk som de andre kvinder i familien, og når Else-Marie ser på sine tre piger, bliver hun mindet om at hun en gang har været model. Måske der er endnu en model i familien?

57

Men ellers var det generelt en dejlig fest. Emil blev fejret og familien samlet. De prøver at aftale de skal være bedre til det, sæligt nu, men det er bare svært  når alle har så travlt hele tiden.

58

Familien vil længe huske denne aften… måske er det sidste gang de er samlet?