Historien om Else-Marie | Kapitel 15

I takt med at Frederik og Vittas datter bliver ældre, er hun selvfølgelig også begyndt i skole. Det er lidt mærkeligt, da Søs og Vitta jr. (Ja, den er god nok! Else-Marie mener dette er endnu et tegn på Vittas kæmpe ego!), er kommet i klasse sammen.  Det er meget underligt for de to piger at vide de er i familie, men at de ikke kan snakke sammen. Det er faktisk også ret synd for smukke Veronica, da hun jo er ven med begge parter!

De har lavet en ordning om hvilke dage Veronica “tilhører hvem” men det er stadig meget mærkeligt,  når Søs f.eks. møder Veronica på en tirsdag og ikke må snakke med hende.

På første billede er Søs på vej i skole. Hun mødte Veronica på vejen, men da det ikke var “hendes dag”, måtte de skilles ved skolen, så Veronica kunne gå først ind og Vitta jr. ikke opdagede de havde fulgtes.

Det bliver efterhånden for meget for Søs, og hun er næsten ked af det hele tiden. En dag hvor hun går grædende og alene hjem fra skole kommer løsningen heldigvis til hende!  En mærkeligt (BLÅ!!) mand hopper frem fra en busk og fortæller hende at hun skal stoppe med at græde, og i stedet tage imod en lampe han holder i sin hånd. Søs synes at han er mærkelig, men lampen er pæn, så hun tager altså imod den! Da hun kommer hjem og vil pudse den kommer selv samme blå mand frem igen, og præsenterer sig som Jari. (Søs synes mildest talt at det er plat han ikke bare præsenterede sig med det samme, men Jari synes det her var meget sjovere… hmm!)

Jari fortæller Søs at hun har 3 ønsker, og at hun skal bruge dem klogt! Søs ved lige præcis hvad hendes første ønske skal være!

37

Søs fortæller ingen om episoden, da hun frygter at ønsket så ikke bliver opfyldt.

Ganske kort tid efter ringer Frederik. Han inviterer hele familien over, da han synes det er på tide at de får talt ud om tingene. Vitta og Else-Marie får ikke rigtigt talt ud om tingene, men beslutter hurtigt at lægge alt bag dem.  (Else-Marie fryder sig dog lidt over at Vitta er blevet tyk!)

38

De to kvinder kommer hurtigt i tanke om hvor mange fælles interesser de egentlig har. Vitta er særligt imponeret over hvor godt Else-Marie holder sig på trods af sin alder. (Else-Marie fryder sig endnu mere… Den gamle fotomodel lever endnu!)

39

Da det er første gang Vitta jr. møder andre i familien end Søs, er der meget “Catching up to do”. Vitta Jr. kommer dog umiddelbart godt ud af det med alle. Selv hende og Søs finder hurtigt ud af at de leger godt sammen. Søs glæder sig helt til at fortælle Veronica det, så de alle tre kan lege!

40

Gansk kort tid efter denne glædelige dag, har Søs fødselsdag. Den fejres ved at hele familien inviteres. Søs har aldrig haft så dejlig en fødsesldag før, og tør næsten ikke tro på at det kan være rigtigt at hele familien er samlet efter så lang tid.

41

Det var selvfølgelig lidt drama! Som i ser på billedet var både A.M og Allie til stede! (Allie er hende med shorts og brun trøje). Hvor længe Frederik kan holde dem hemmelige for hinanden er uvist, men guderne må vide at han kæmper og ikke har tænkt sig at give op.