Historien om Else-Marie | Kapitel 14

Else-Marie snakker fortsat ikke med Frederik og Vitta, men har nu fået bekræftiget at der er et barnebarn på vej. (Matthew mødte en meget højgravid Vitta i Boghandlen).

Else-Marie er meget ked af ikke at skulle være en del af sit lille barnebarns liv, men er stadig for stolt til at tage første skridt til en genforening. Hun vælger i stedet at bruge meget tid med lille Veronica, som bliver større og smukkere for hverdag.

28

29

August og Grith er meget glade for at Else-Marie tit kommer forbi, men da de stadig er venner med Frederik og Vitta kan det til tider være lidt akavet. Specielt da Grith fortæller Else-Marie, at hun endnu engang er blevet farmor til en lille pige, bliver stemningen omkring køkkenbordet
lidt mærkelig.

Men Else-Marie er fortsat ikke klar til at tage skridtet til en genforening. Livet fortsætter altså uændret for Matthew, Else-Marie, Emil og Søs.

På trods af sin høje alder arbejder Else-Marie stadig, og det samme gør Matthew der nu også er kommet op i årene.

30

Her ses Else-Marie foran arbejdspladsen. Hun har opgivet tanken om nogensinde at blive nyhedsvært, og er da også helt tilfreds med at være nyhedsredaktør. Matthew er fortsat vejrmand, og derfor stadig et kendt ansigt i Brooksville. (dog er der ikke længere nogle vilde fester – man er vel blevet gammel :) )

Der er dog sket noget skidt for lille Emil, ja vel egentlig for hele familien! A.M er startet på kostskole! Dvs. Emil ikke længere har hende at bruge sine  eftermiddage sammen med. Emil er derfor røget lidt tilbage til sine gamle vaner, til stor gene for August.

31

32

Matthew er faktisk nogengange sikker på, at Emil laver balleden i ren ondskab. Else-Marie siger at han er tosset, og at Emil bare er en drengerøv. Matthew mener at det kun kan blive værre når Emil bliver teenager, hvor Else-Marie mener at han får andre ting at tænke på til den tid.  Indtil da har Matthew og Else-Marie lavet den aftale, at det er Else-Marie der står for at tage sig af alt oprydning efter Emils “drenge streger” – Og der er nok at se til!

33

Lille Søs går det dog rigtig godt med. Matthew praler af hende alle steder hvor han kan komme til det. Nogle gange er det til stor irritation for Søs! Specielt fordi Matthew ikke kun praler… Han kysser, krammer og niver i kind hver gang han kan komme til det – om det er hjemme, i parken eller i supermarkedet er han ligeglad med.

“Er du min smukke prinsesse, er du deeet?” Spørger han hende tit om. Søs bliver sur hver gang.

34

At Emil er ældre end Søs, og drillesyg hjælper ikke på det. Faktisk har de to ikke så mange interesser sammen mere.

Emil er blevet meget interesseret i damer, og bruger mange timer i telefonen med A.M. (dog kun i weekenden, da man ikke må snakke telefon i hverdagen på kostskolen. Men derudover er Emil også begyndt at se meget til Allie. Emil er generelt ret pigeglad, og mener jo også at han skal have noget at lave i hverdagen. Han synes derfor ikke at han gør noget forkert! Det kræver dog megen koncentration for Emil, da han konstant skal holde styr på hvem han snakker med hvad om! Emil synes faktisk, at det er lidt flot at han kan klare det uden problemer, og føler sig egentlig lidt små stolt! Mon der er noget om det Matthew siger? Er der lidt ondskab i Emil?

35

Her ses Emil der prøver at kringle sig ud af en “Hmm det var da dig jeg så Twillight med i fredags ikk?” Situation.

Mon han klarer det? Og mon Frederik og Vitta har det godt?