Historien om Else-Marie | Kapitel 12

I sidste kapitel rådede August, Frederik til at invitere Vitta med i parken. Frederik brugte en uges tid på at vende og dreje dette forslag, men besluttede sig til sidst for at gøre det. Han er stadig sikker på, at han kunne mærke at Vitta også var interesseret i ham, så midt i hundeparken tager fanden ved Frederik, og han kysser hende!

4
Heldigvis skubber Vitta ham ikke væk. Tvært imod fortæller hun Frederik, at hun slog op med Jacob dagen før, fordi at Frederik havde inviteret hende i parken, og hun godt kunne mærke hun fik sommerfugle i maven af at tænke på ham.
Siden da er Frederik og Vitta uadskillelige! Det er derfor også naturligt at de skal følges til ballet sammen. De havde lejet en hvid limosine med deres venner, Karl og Simone, og det var i den grad en perfekt aften.
10

11

Frederik er typisk nok forsinket, men man kan stadig se at den flotte fyr ligner sin far en del.

Frederik er blevet meget mere medgørlig derhjemme. Han får ikke længere hidsige flip, og er endda sød til at hjælp med de små. Her ses han med Lille Søs.

16

Vitta hjælper også meget derhjemme. Hun har ikke selv nogle søskende og elsker derfor, at bruge sin tid med Emil og Søs. Her er et billede fra en dag hun lavede lektier med Emil

17

Det er dog ikke altid lutter lagkage med Emil! Emil er en ballademager af dimensioner!  Hver gang han får chancen, så laver han små “forbrydelser” rundt omkring i huset, kun for at irriterer de andre. Senest gik det ud over Matthew, som efter et lille bitte toiletskyl fik gennemblødt tøj og våde sko.

18

Emil fik selvfølgelig en skideballe, men det virker ikke. Han hører ikke efter! Matthew må derfor erkende, at han altid skal holde et vågent øje med Emil.

19

20

Matthew er ved at være træt af alt Emils ballade, og det faktum at uanset hvor Emil er, så skal der holdes øje med ham. Uanset hvem Matthew snakker med, eller hvad han laver, så holder han  øje med Emil. Nogle gange overvejer han, om det ville være godt for Emil og resten af familien, at han komme på kostskole i et par år! Der ville man sikkert kunne sætte lidt skik på ham! Specielt nu hvor Lille Søs skyder i vejret. Hun har jo behov for, at Emil ikke stjæler alt opmærksomheden på hjemmefronten.

Søs er blevet en utrolig smuk ung dame. Matthew er meget stolt af hende, og kalder hende altid for sin lille prinsesse. Døm selv hvorfor her:

21

Kan Matthew og Else-Marie fortsat holde ud at have Emil boende hjemme? Og hvorfor er det så længe siden at  Else-Marie har hørt noget fra August?