Historien om Else-Marie | Kapitel 11

Det er et par måneder siden vi sidst besøgte Else-Marie og hendes familie, men nu er den skønne familie tilbage med en sæson 2. Vi håber at i har lyst til at læse med! I de kommende uger vil du kunne følge Else-Marie hver lørdag på Sims Leksikon.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][symple_divider style=”dotted” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

Sidst vi forlod Else-Marie og resten af familien, havde de lige fejret bryllup, og budt velkommen til lille Søs.

Det var en dejlig tid for Else-Marie. Hun følte se utrolig heldig. Fire dejlige børn og jordens bedste mand. Sådan havde hun ikke set livet ende den dag hun valgte at klare sig selv og gå fra Jørgen!

Dog, er det nu blevet hverdag… Og med hverdag kommer pligter, krav og travlhed. Else-Marie klarer sig stadig rigtig godt på arbejdet, men synes lige for tiden alle hendes ressourcer bruges på pottetræning af de små, og opdragelse af den store!

1
2
3
At lære de små basis ting som at gå og tale er hårdt, men når man også har en teenager så er det ikke kun hårdt, så er det nærmest umuligt! Frederik er utrolig humørsyg, og næsten ikke til at komme i nærheden af.

En dag, hvor Else-Marie glemmer at banke på Frederiks dør inden hun går ind, kommer hun indtil en stortudende Frederik. Selvom Frederik råber at hun skal gå, forlanger Else-Marie at få af vide hvad der foregår. Frederik fortæller hende om Vitta, og om hvordan han slet ikke kan tænke på andet, og hvordan det er noget lort, fordi hun er kæreste med Jacob som går to klasser over dem. Else-Marie trøster Frederik, og siger at han jo kan starte med at invitere Vitta til Emils fødselsdag, og så kan han jo lære hende bedre at kende. Måske vil det vise sig at hun faktisk også rigtig godt kan lide ham?

Det synes Frederik en god ide, så han inviterer hende, og hun siger ja!

Frederik kunne flyve…

5
Det viser sig ret hurtigt at Vitta, vist også er ret vild med Frederik! Else-Marie synes ihvertfald hun spår en fremtidig svigerdatter!

August er selvfølgelig også med til fødselsdagen. Men, August kommer faktisk ret tit forbi. Han er vild med børn, og er rigtig god med både Emil og Søs.

15Ekstra billede

Her Ses Matthew og Emil, på Emils fødseldag. Else-Marie synes tiden går alt for stærkt.

Else-Marie synes at det er dejligt at August kigger forbi så tit. Det gør Matthew også, men han joker alligevel altid med, at August burde få sig sine egne børn. Else-Marie siger at hvis August får børn nu, så ville hun føle sig så gammel at hun ville gå på gravstensjagt med det samme!
Når hun siger det, svarer August altid, at hun også ligner en der burde gemme sig under 10 meter jord, og så plejer diskussionen at slutte der.

Men det går dog rigtig godt med August og Grith! De har nu boet sammen i et stykke tid, og August beslutter sig derfor for at fri til hende! (Dette sker med Else-Maries accept; “Så længe i ikke gør noget der, betyder jeg får titlen “Bedste””)

14

Grith siger ja med det samme! Hun er ikke i tvivl om at August er manden for hende.

August, brugte faktisk meget lang tid på at finde ud af hvordan han skulle fri til Grith, men han var så nervøs at han en dag bare kom til at baldre ud med det midt i at Grith sad og arbejdede. Men Grith synes det var helt perfekt.

De har allerede fået skabt sig en god og rolig hverdag sammen. August arbejder stadig på “Påfuglen”. Han har skiftende arbejdstider, men det gør ikke Grith noget. August er blevet forfremmet, og arbejder derfor konstant med sine madlavningsevner.
8

Grith synes at det er dejligt, hun aldrig skal tænke på at lave mad. Frederik kommer faktisk tit forbi og spiser deres rester. Det er vidst enten det eller toast brød, for der bor absolut ikke længere en kok i huset hos Else-Marie… og det kan mærkes!

Frederik fortæller August om Vitta, og Frederik siger at han synes at Frederik skal invitere Vitta med i parken.

Tør Frederik det? Og Skal Else-Marie snart være “Bedste”?[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]