Historien om Else-Marie | Kapitel 10

Okay, så Brylluppet er i morgen, og Else-Marie er for tyk til sin kjole!

Else-Marie ved slet ikke hvad hun skal gøre, og er helt oppe at køre, så højt oppe at  Matthew på ingen mulig måde kan få hende ned igen! Så han beslutter sig for ikke at prøve… Det lyder måske ikke særlig sødt,  men enhver mand ved at det er det eneste rigtige at gøre. Else-Marie får da også kørt sig selv ned igen, da hun efter en meeeeeeget lang shoppetur finder en kjole hun i det mindste kan passe.

Og da den store dag kommer, ser hun da også smuk ud.


Her er Matthew og Else-Marie i parken, kort inden det store øjeblik. De ønskede en meget simpel ceremoni, og de havde derfor skrevet deres egne løfter og klarede det uden en præst.

Her er nogle af højde punkterne fra Ceremonien.

Da brylluppet var i parken, var der rigtig mange gæster. Selvfølgelig var der venner og familie, men der var også folk der bare ville have gratis kage.


Her ses August. August var meget rørt over at hans mor endelig fandt en mand hun vil tilbringe resten af livet med. August havde gerne ville have delt dagen med Grith, men hun skulle desværre til hendes bedstefars 80 års fødselsdag.

Her er et billede af Matthews mor. Hun er også meget lykkelig over at Matthew og Else-Marie har fundet hinanden og at hun endelig er blevet farmor.

Frederik er også meget rørt. Herløv var inviteret, men ønskede ikke at deltage. Frederik er okay med det. Han synes næsten at han er tættere med Matthew faktisk.


Aftenen kommer tættere og tættere på enden, og Else-Marie og Matthew har haft en fantastisk aften De mangler dog lige at skære kagen for, inden de kan komme hjem. Else-Maries 4. graviditet er meget hård for hende, og hun bliver meget hurtigt træt.

Frederik er vild med kagen :)

Nå men aftenen må jo ende, og Else-Marie hjem i seng. Dog når hun knap nok inden for døren før hun får veer! Denne gang gik fødslen ikke helt så roligt som de andre, og Else-Marie var meget hårdt medtage. I får derfor ingen fødselsbilleder, men tilgengæld kan i glæde jer over nyheden om at Else-Marie fik en Pige!


Else-Marie har valgt hun skal hede Søs. (ja nu valgte Matthew jo Emils navn)
Jeg håber folk vil læse med i næste sæson, hvor vi vil høre meget mere til Else-Marie, Matthew, August, Frederik, Emil og Lille Søs