Hazels dagbog #6

Kære dagbog

I dag var en god dag! Maddie havde første skoledag, og da klokken bliver 15 og hun havde fri, ringer min telefon. Det er min lille prinsesse i røret der spørger om hun må tage en veninde, som hun har mødt i skolen, med hjem. Jeg blev først overrasket over at hun så hurtigt havde fundet en veninde, men Maddie forsætter og fortæller at hun hedder Sophie, og hun er selv syg. De fejler dog ikke det samme, da Sophie døjer med Fe udslet. En sygdom der er der hele tiden, og som man ikke kan skjule.

Hazelsdagbog6_1

Pigerne kom hjem lige efter skole, og gik straks i gang med at lave lektier. Bagefter blev der leget i den nye spisestue, som både prinsesser og dronninger i timevis, indtil Milan kom hjem og der var mad.

Sophie har en stor personlighed, og jeg er sikker på at pigerne nok skal få bygget et venskab op der varer i mange år.

Hazelsdagbog6_2

Jeg selv havde også en succesrig dag. Jeg er nemlig kommet på arbejdsmarkedet! Godt nok som en meget lavbetalt Knaptester, men jeg kommer ud af huset og er med til at tjene penge til vores lille familie.

Jeg starter godt nok først om 3 dage, fordi vi lige nøjagtig når at løbe ind i både weekend og Uhyggedag. Men bagefter er jeg klar! Nu er det også ved at være længe siden jeg sidst har haft et anfald, og Maddie har også kun haft ét indtil videre.

Til gengæld kom det bagpå mig da Milan her til aften sagde at vi skulle snakke sammen. Han bad mig lægge Maddie i seng, mens han forberedte noget the. Gad vide hvad vi skal snakke om? Jeg er så nervøs for hvad det mon kan være han har på hjertet…

Vi satte os ned i sofaen og han lagde armen om mig, mens han kiggede mig dybt i øjnene. Jeg kunne godt mærke at der var noget stort på vej. Og det må siges, for pludselig udbrød han, at han gerne vil have et barn mere!

Hazelsdagbog6_3

Et barn! Hvad tænkte han dog på? Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige til ham! Hvad hvis det nye barn også får varulvesyndrom? Og kan jeg overhovedet blive gravid igen? Og har vi plads og råd til endnu et barn i familien?

Alle de spørgsmål og ingen svar… jeg er virkelig i tvivl, men jeg vil heller ikke skuffe ham. Jeg har jo altid vidst at han gerne vil have en stor familie…

Jeg må tænke over det.

Kærlig hilsen Hazel.