Hazels Dagbog #12

Kære dagbog

Så er vi på vej til Paris. Vi tog en forlænget weekend af sted, bare mig og Milan. Turen derhen gik faktisk hurtigere end forventet, og hotellet var rigtig hyggeligt.

Første dag var vi oppe og besøge et nektarbryggeri og Milan fik købt en masse flasker som vi skulle have med hjem. Da vi var færdige tog vi op til en lille campingplads, hvor vi nød solen resten af dagen, og sov i telt om natten.

Hazelsdagbog12_1

Hazelsdagbog12_2

Hazelsdagbog12_3

Tidligt om morgenen, næste dag, tog vi ned på en sød, lille, lokal cafe.  Jeg bestilte en rigtig lækker ostetallerken og Milan fik en bagel. Vi snakkede med nogle lokale, og ledte efter en souvenirbutik. Den lå heldigvis meget tæt på cafeen.

Jeg ville gerne have nogle minder med hjem, så mens Milan gik rundt på pladsen og ledte efter et kort, så gik jeg ind for at shoppe lidt kultur.

Jeg gik ud med tre vaser og to sten. Jeg fandt hurtigt Milan, som havde fundet et kort og ruten op til et museum. Så turen gik straks derop.

Hazelsdagbog12_4

Efter en tur på op og se på kunst, tog vi ned til floden og solede og svømmede. Da det blev aften cyklede vi hjem til hotellet. Vi tog nogle lange bade, og Milan forberedte noget aftensmad. Vi sad til langt ud på natten og kiggede på stjerner inden vi til sidst gik i seng.

I morgen er sidste dag inden vi drager hjem igen. Derhjemme venter Zarafinah som er kommet hjem fra kostskole, og Maddie snakkede om at hende og Anakin måske ville kigge forbi og høre om vores romantiske eventyr.

Hazelsdagbog12_5

Hazelsdagbog12_6

Kærlig hilsen Hazel.