Hazels dagbog #1

I dag tager vi et kig ind i Hazels dagbog, som vores læser Luxiie har givet os et indblik i. Vi håber at i vil nyde at læse med! Tak til Luxiie for at dele historien med os!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][divider type=”thin”]

Hazels dagbog #1

Kære dagbog

Nu er vi kommet til det nye hus i den nye by. Vi var jo nødt til at flytte fra alle vores venner og familie, da de stødte os fra sig, da de fandt ud af at jeg lider af varulvesyndromet.

Så nu starter vi på en frisk; Mig, min mand (Milan) og vores datter Maddieson.

Hazelsdagbog1_1

Men allerede fra starten af i den nye by er der udfordringer i vejen. Vi havde ikke særlig mange penge at gøre godt med, så vi måtte tage til takke med et lille 3-værelses hus. Men de gamle ejere havde ikke slukket for vandet så vandrørene var sprunget og der ligger nu vand overalt, som skal fjernes og gøres rent inden vi kan flytte ind.

Hazelsdagbog1_2

Hazelsdagbog1_3

Milan gik straks i gang med at fikse vanderørene og få vandet tørret op. Imens gik jeg og holdt Maddie med selskab. Hende skulle vi også se om vi kunne få en vuggestueplads til. Desværre vil ingen passe hende, så længe vi ikke ved om hun også lider af varulvesyndrom. Så indtil videre ser det ud til at jeg må gå hjemme og passe hende.

Vi fik hurtigt sat Maddies værelse i stand. Vi solgte den store ekstra voksen dobbeltseng og fik næsten 1500 § for den, så nu kunne vi forkæle vores lille prinsesse med nyt legetøj og puslebord.

Hazelsdagbog1_4

Milan, der altid har ønsket sig sin egen restaurant, gik senere på dagen ned på den lokale cafe og søgte job. Han blev dog ikke til andet end opvasker til at starte med, men han tog imod det, og skal allerede starte i morgen.

Hazelsdagbog1_5

Hazelsdagbog1_6

Dagen har gået fint, indtil det blev aften. Maddie teede sig så voldsomt at jeg fik et anfald… Maddie blev lagt i seng af sikkerhedsmæssige årsager, og efter jeg havde raset lidt ud og hylet, så gik jeg også i seng.

Hazelsdagbog1_7

Milan kom et par timer efter og lagde sig ved siden af mig. Han tror jeg sover men jeg ligger bare og hviler og venter på at blive mig selv igen. Så skriver jeg lidt, kigger til Maddie, og så lægger jeg mig også til at sove. I morgen bliver en stor dag, altså for Milan.

Kærlig hilsen Hazel[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]