Guides til at lave pools i Sims 4

For få dage siden udkom opdateringen mange har ventet på, den opdateringen der introducerede pools til Sims 4. Vi har siden da fået flere spørgsmål omkring hvordan man kan bygge bestemte typer pools.

Til dig der gerne vil have lidt tips og tricks til at lave pools, foreslår vi at du kigger med herunder. Der er videoen fra EA’s live broadcast hvor de officielt introducerede funktionen, og så er der en video med en helt konkret guide til, hvordan du laver en pool med en tagterasse.

 

Se EA’s live broadcast omkring pools

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

Sådan laver du en tagterasse med pool

 

Download pools til din grund

Husk, at du med brug af Sims 4 galleriet kan downloade pools andre fans rundt omkring i verden har lavet, og få dem direkte ind i dit spil. Du kan f.eks. bare søge efter hashtags som #pool. Du kan læse hele guiden til galleriet her, så du ved præcis hvordan du skal gøre.

 

Badetøj til dine simmere

Der er kommet en ny tøjkategori til badetøj og med ved hjælp af et filter får du vist det tøj der er mest egnet som badetøj. Der er dog ingen begrænsninger, så hvis du fjerner filteret kan du vælge hvilket som helst tøj som badetøj. Der er også kommet nye sæt, som vil give din simmer et hurtig og komplet look så de er klar til at gå i poolen.

Nyt badetøj

  • Kvindelige voksne og teenagere: 3 badedragter, 3 bikinioverdele og 3 bikiniunderdele.
  • Pigebørn: 2 badedragter
  • Mandlige voksne og teenagere: 2 par badeshorts, 1 par speedos, 1 halskæde
  • Drengebørn: 3 par badebukser

For at fuldende looket er der også kommet to nye slags ansigtsmaling, som får det til at ligne at dine simmere har linjer af solcreme i ansigtet.

 

Det kan du lave i poolen

Ud over det helt åbenlyse – at svømme, så er der mange andre muligheder i og omkring swimmingpools i Sims 4.

Simmerne kommer i gang med at svømme ved at bruge enten “Svøm her” eller “Svøm baner” og de finder selv vej til poolen enten via en stige eller ved at hoppe i fra kanten.

Voksne simmer kan lære børn at svømme, hvilket vil styrke børnenes motoriske færdighed. Når teenagere og voksne svømmer vil det styrke deres fitness færdighed.

Der er mange sociale interaktionsmuligheder i poolen, faktisk minder de meget om dem uden for poolen. Simmere der svømmer sammen har mange tilgængelige interaktioner mens de er i poolen og dette gør det muligt også at have gruppesamtaler. Det er dog ikke muligt at multitaske mens man svømmer.

Simmere kan sprøjte på hinanden når de er i poolen, men det er også muligt at sprøjte på simmere der sidder på kanten af poolen. Men pas på, for simmerne vil sprøjte tilbage! Og ja, du læste korrekt, simmerne kan sidde på poolkanten med deres ben i vandet, mens de kan bruge mange af de sociale interaktioner. Og ikke nok med det, så kan de også multitaske fra poolkanten og f.eks. drikke drinks og læse bøger. Og når simmerne bliver lidt for trængende, så kan de faktisk også tisse i poolen! Vandet under dem vil blive lidt sløret og de vil modtage en humørstump for at have opfyldt deres behov i det skjulte.

Ligesom følelser kan påvirke måden at gå på, så kan de også påvirke måden simmerne svømmer på. Det er muligt at simmerne kan svømme trist, vredt, energisk eller legesygt.

 

 

Druknedød i Sims 4

Hvis du ikke holder øje med dine simmers faldende behov mens de svømmer, så vil de gradvist blive utilpas og trætte. Hvis du bliver ved med ikke at tage dig af simmeren, så vil de blive udmattede, hvilket kun giver dig et par timer til at få deres behov op igen. Gør du ikke det så vil simmeren drukne i poolen og dø. Men eftersom simmerne er ret gode til at passe på sig selv og formentlig vil gå ud af poolen for selv at opfylde deres behov, så er det ikke sådan bare lige at komme af med dem i poolen. Ikke som i gamle dage! Den eneste nemme måde at drukne dem på er at sætte et hegn eller en væg op omkring poolen, hvilket forhindrer simmeren i at komme ud af poolen.

Spøgelset af en druknet simmer kan det samme som alle andre spøgelser, men vil efterlade små vandpytter rundt omkring når de går rundt. Derudover vil disse spøgelser blive anspændte og utilpasse når de interagerer med vand.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]