Sådan finder du skjulte øer – Læs guiden

Med The Sims 3 paradisøen kom den nye verden Isla Paradiso og med Isla Paradiso kom 8 skjulte øer, som dine simmere kan gå på opdagelse efter. Hver ø skal låses op via forskellige features der kom med Paradisøen. Det vil kræve en del arbejde atlåse dem alle op i et enkelt spil, med mindre man bruger snyd selvfølgelig.

 

Hvor er de skjulte øer i Sims 3 Paradisøen?

De skjulte øer ligger rundt omkring i havet på Isla Paradiso. De er omringet af en tåge der minder lidt om skyer. Denne tåge vil forhindre dit kamera i at komme tæt på, hvis du prøver at zoome ind. Du vil blive forhindret i at sejle hen til alle pånær én af øerne og blive afvist med beskeden “Gad vide, hvad der er dernede?”.

De fleste af de skjulte øer er gode som private hjem eller som hoteller, mens andre vil have en skat som du får for at finde øen.

Når du opfylder kravene for at låse op for en af de skjulte øer, så kommer den øjeblikkeligt til at tilhøre din familie. Alle opdagede øer bliver automatisk private grunde, men du kan konvertere dem til et hotel ved at trykke på øens ikon når du er ude på oversigtskortet. Det er i hvert fald en oplagt tanke at lave et kæmpemæssigt lukuriøst resort med en fantastisk udsigt ;)

 

Carls sims har lavet et oversigtskort over alle de skjulte øer og en guide til hvordan man låser op for dem. Vi vil i det følgende gennemgå det for dig.

islaparadisomap

Øernes navne:

1. Beryl Shoals
2. Diver’s Den
3. No trouble Atoll
4. Cay to the city
5. Refuge Island
6. Mermaid’s secret
7. Plunder Cove
8. Plumbob Island

Krav og belønninger

Størrelsen angiver størrelsen på grunden, men ikke det område du kan bygge på.

Byggeareal er den estimerede størrelse, på det område der kan bruges til at bygge på, når du får din ø. De er kategoriseret i lille, medium eller stor, baseret på det umiddelbare udseende.

 

1: Beryl Shoals

1berylshoals

Størrelse: 64 x 64

Byggeareal: Lille

Krav for at låse op: Ved at sejle rundt i nærheden med en båd, vil den automatisk blive opdaget. Det er den eneste ø, du kan låse op ved at udforske på denne måde.

Belønning: Du ejer nu en ø, der kunne blive dit nye hjem. Det eneste du kan samle på øen er skaller.

2: Diver’s Den

2diversdens

Størrelse: 50 x 60

Byggeareal: Medium

Krav for at låse op: Nå niveau 10 i dykkefærdigheden og udforsk den grotte der ligger ved Peals deep.

Belønning: Der er en skattekiste med 1200 simoleoner, guld, jern, palladium og sølv i. Derudover er der et par spawners på øen, så du kan finde samlegenstande.

 

3: No Trouble Atoll

3notroubleatolls

Størrelse: 60 x 60

Byggeareal: Stor

Krav for at låse op: Lav et femstjernet resort, for at låse op for denne ø.

Belønning: Der er et meget stort byggeareal, som er oplagt til at lave et kæmpe resort på og derved opgradere din forretning.

 

4: Cay to the City

4caytothecitys

Størrelse: 30 x 40

Byggeareal: Medium

Krav for at låse op: Red 35 simmere, som livredder. Dette vil tage lang tid, da kunstigt åndedræt ikke tæller med. Det er kun det at hive simmere op ad vandet der tæller her, og det kan godt gå lidt langsom i begyndelsen.

Belønning: Det er et rimeligt resort område, men der er desværre ingen særlige spawners og derved ingen nævneværdige samlegenstande.

 

5: Refuge Island

5refugeislands

Størrelse: 25 x 30

Byggeareal: Lille

Krav for at låse op: Tal med en ansat på Sparkling sands resort og check ind i to døgn i det billigste værelse. Spørg i receptionen efter eventyr. Du bliver sendt på en udfordringskæde, hvor du skal tale med en gammel simmer, kommer forbi videnskabsbygningen og skal samle tre planter der gror under vandet samt gå på ild. Derefter skal du slås med en haj. Her er det en god ide at have mange fisk i rygsækken og kigge på hajerne, indtil de angriber dig. Jo mere kød du har med dig, jo større er chancen for at de angriber dig. Husk at gem ofte, i tilfælde af at din simmer mister livet pga. hajen. Vend tilbage til videnskabsbygningen for at låse op for øen.

Belønning: Der er ikke noget særligt på denne ø. Der er ikke særlig meget plads til at bygge, men der er et lille fiskested.

 

6: Mermaid’s Secret

6mermaidssecretislands

Størrelse: 30 x 30

Byggeareal: Medium

Krav for at låse op: Bliv ven med en havfrue. Når først din simmer kender en, kan du ringe til vedkomende. Du skal op og have et forhold på over 70 % og lave ting sammen med havfruen. Tag for eksempel ud og dykke og vent på at havfruen beslutter sig for at vise dig den hemmelige indgang.

Belønning: Der er et par gode spawners, så der er mulighed for at samle skaller. Ligeledes er der et rimeligt område til at bygge et resort eller din simmers drømmehjem ved vandet.

 

7: Plunder Cove

7plundercoves

Størrelse: 64 x 64

Byggeareal: Lille

Krav for at låse op: For at få adgang skal du samle et kort, der er splittet i fire stykker. To af stykkerne kan findes via dykkefærdigheden, blandt andet ved at dykke ved Davy Jones’ locker. De sidste kan du bl.a. finde ved at finde flaskepost rundt omkring, hvor der er grønne ikoner med muslingeskaller på. De er svære at finde.

Belønning:Der er en skattekiste der indeholder 1200 simoleoner og en række farvestrålende ædelsten. Den er gemt i buskadset på øen.

 

8: Plumbob Island

8plumbobislands

Størrelse: 64 x 64

Byggeareal: Lille

Krav for at låse op: Find en speciel flaskepost, der indeholder en gåde, som kan lede dig frem til øen. Det kan godt tage lidt tid at finde flaskeposten. Du finder flaskepost der, hvor der er ikoner med muslingeskaller. De genereres meget langsomt, så hav en god portion tålmodighed :-)

Belønning: Der er en skattekiste med 3333 simoleoner i den, et billede med evolutionen af Plumbobs, som er 12.000 simoleoner værd og en plumbob formet regnbuesten.

 

På billedet nedenfor ses det samme billede som for oven, bare hvor alle øerne er låst op.

allislandsrevealeds

Er du blevet træt af at have din ø, så kan du sælge den. Når du har solgt dem bliver de til private grunde og du kan ikke gøre noget ved dem. De er titusinder af kroner værd, så det kan godt betale sig at sælge, hvis du alligevel ikke bruger øen. Du sælger via telefonens ejendoms menu. Vælg private grunde og vælg øen du vil sælge. Tryk på sælg i bunden. Hvis en ø er blevet konverteret til et resort, så vil dets grundværdi styrtdykke. Derfor skal du kun lave den om til en resortgrund, hvis du er sikker på at du vil bruge den. Det er ikke muligt at skifte tilbage til en privat grund.

OBS: Vi er ikke bekendt med de danske navne på øerne, så hvis du kender dem må du meget gerne skrive det i en kommentar, så vil vi tilpasse denne guide.

Har du opdaget nogle af de skjulte øer?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Credit – Carls Sims][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]