Tips og tricks til graviditet i Sims 3

sims 3 graviditet

Vidste du, at der er en række forskellige ting du ubevidst kan påvirke i enten positiv eller negativ retning, når din Simmer er gravid i Sims 3? Vi har samlet en række tips og tricks til en god graviditet i Sims 3, og samtidig får du også et par fifs til hvad du skal være opmærksom på når babyen først er født.

 

En god graviditet i Sims 3

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list]
  • Hvis din Simmer ikke tager sig af sig selv under graviditeten, så er der stor sandsynlighed for, at du ikke kommer til at vælge babyens egenskaber.
  • Din Simmer vil få ondt i ryggen af at være gravid, det kan du nemt hjælpe hende med at undgå ved at sende hende i spa eller få en anden til at give hende en massage.
  • En frugtbarhedsbehandling gør det nemmere for dine Simmere at blive gravide, og der er større chancer for at få tvillinger eller trillinger!
  • Hvis din Simmer ikke er glad under graviditeten vil din baby få negative egenskaber
  • Din Simmer vil formentlig få ønsket om at læse graviditetsbøger, og hvis det gennemføres kan du få lov til at vælge 2 egenskaber når babyen er født. Du kan enten købe en graviditetsbog eller læse den på biblioteket.
  • Dine Simmer forældre vil formentlig få et ønske om enten at få piger eller drenge, og du kan påvirke babyens køn så de får opfyldt de ønsker!
[/default_list]

> Læs også : Sådan får din Simmer mand en rumvæsen baby

 

Tips og tricks til når babyen er født

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list]
  • Hvis ikke du opfylder babyens behov, så vil du formentlig få besøg af socialarbejderen.
  • Pas på med at hyre en babysitter – de er bestemt ikke nødvendigvis de mest kompetente til at passe dit barn!
  • Hvis dine Simmer forældre har egenskaben “familie orienteret”, så vil de have nemmere ved at lære tumlingerne færdigheder.
[/default_list]

 

Har du nogle gode tips og tricks til graviditet i Sims 3?

Hvis du har andre gode forslag til, hvordan du kan gøre Simmerens graviditet endnu bedre, så skriv en kommentar herunder.

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]