Geoder i Sims 4

Geoder er en ny samling der kommer med udvidelsespakken “The Sims 4 Arbejdstid“.

De kan findes på planeten Sixam, som er et hemmeligt område der kun kan kommes til ved hjælp af raketten eller som forsker. Hvis du har en raket skal den opgraderes til at rejse gennem ormehuller (niveau 10 i raketvidenskabsfærdigheden). Som forsker skal du opfinde elektrofluks ormehulsgeneratoren og bruge denne til at rejse til Sixam.

På Sixam skal du finde de sten der er markeret ved den røde pil, på billedet ovenfor. De kommer først i upoleret stand og du kan ikke vide hvilken geode du har samlet, før du polerer den. Min simmer var på Sixam to gange, før samlingen var komplet. De regenerer rimelig hurtigt, så kom tilbage et par dage senere, hvis du ikke fik dem du skulle bruge i første omgang.

Alle geoder påvirker omgivelserne med 3 point hver, så de er gode til at dekorere med.

Geoder_samling

I tabellen nedenfor kan du se de forskellige geoder, der findes.

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
IkonNavnVærdiSjældenhed
glumbutGrumbut50Almindelig
corbutKorbut50Almindelig
mylomstonicPilles Tonic50Almindelig
starflakeStjerneflage50Almindelig
eyeofthestormboreStormens øje50Almindelig
zarinneZarinna50Almindelig
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]