Fra alle os til alle jer | En julehilsen fra Familien Severinsen

Julen er for alvor kommet og det er blevet tid til en lille julehilsen fra Familien Severinsen til alle jer trofaste læsere.

Dagene op til jul

I de sidste dage op til jul begynder Severinsen huset at blive fyldt med mennesker og aktivitet. De nu voksne børn vender hjem igen, for at hygge i familiens skød hen over julen.

Theodor gør klar til børnenes ankomst ved at tænde op i pejsen, så gildesalen er dejlig varm og indbydende til aftenens familiehygge.

før9

Udenfor daler sneen og Erin har brugt flere timer dagligt, på at stå på skøjter på deres frosne sø.

før1

På den anden side af huset går Erik og hans kæreste Hansa og laver snemænd, som skal pynte op i haven når gæsterne kommer. Erik er ikke flyttet hjemmefra endnu og Hansa er flyttet ind sammen med familien.

før2  før4

Også Erin bliver grebet af de unges snemandsleg og beslutter sig for at lave en snemand selv.

før3

Senere den eftermiddag kommer Jørgen hjem, som den første af børnene. Jørgen er jo ikke typen der skal gå glip af noget, så hvis der er anledning til festivitas så er han der.

før5

Der er to dage til jul og aftenen bliver brugt i gildesalen, hvor der spilles bordfodbold og dart. Juletræet som familien pyntede i går giver den perfekte julestemning. Det bliver halvsent før Jørgen, Erik og Hansa går i seng, da de hygger sig med musik, spil og drinks hele aftenen.

Den 23. december om morgenen er Erin tidligt oppe, for at få dagens motion på skøjterne og kigge lidt på det flotte vinterlandskab. Hun når også at tale med Lily angående lidt pratiske ting inden hende og Rainer kommer med lille Gustav.

før6  før8

Op ad formiddagen vågner Erik, Hansa og Jørgen, men de er før set mere friske. Erik har brug for adskillige kopper kaffe for at komme i omdrejninger efter aftenens udskejelser.

før7

Først på eftermiddagen kommer Lily og Rainer med Gustav. Det er et glædeligt gensyn for alle parter!

før11

Lille Gustav er ikke helt tilpas og det er Lily sådan set heller ikke, men det skal ikke sætte en stopper for julen. Alle vil gerne hygge lidt om Gustav, der er meget tæt på at kunne gå selvstændigt. Utroligt så forkælet man bliver, når man er første barnebarn og nevø i en familie.

før10

Familien Severinsen har som tradition at spise sushi den 23. december og i år er ingen undtagelse. Jørgen har hentet en ordentlig bunke fra hans gode ven i byen, der har byens mest populære sushirestaurant. Alle er samlet pånær Elin, som desværre skulle arbejde i aften.

før13

Og katten Tugger skal naturligvis også have lidt sushi! Det er jo ikke hver dag det er jul

Juleaften

På juleaftensdag er hele familien i gang fra morgenstunden. Der skal laves mad til de helt store guldmedalje og alle glæder sig at indtage det under aftenens middag.

jul1

jul6

Godterne er også sat frem og et af de største hits hos Severinsen er snevaffelmaskinen. Især Erin har svært ved at stå for den og får spist nogle stykker i løbet af dagen.

jul2

Pakkerne skal også ligges under juletræet. Lily og Rainer er spændt på hvordan Gustavs første jul bliver og ikke mindst hvordan familien tager den glædelige nyhed de vil dele med dem senere på dagen. Gustav har ikke fået det bedre, så han sover det meste af dagen og er generelt skidt og utilpas.

jul4

Alle elsker julen og det er i særdeleshed en dejlig tid for et ungt nyforelsket par. Erik og Hansa har svært ved at slippe hinanden af syne og Erik bobler af glæde indeni, når han ser hvor godt hans søskende tager imod hans kæreste.

jul3

Jørgen holder gang i pejsen og sørger for at der er god varme hele dagen igennem. Sidst på eftermiddagen begynder maden at blive sat på bordet og den skønneste duft spreder sig i hele huset.

jul5

Maden er klar og familien bliver kaldt til bords. Alle spiser med stor velbehag og det er ikke mage rester der efterlades. Da bordet er ryddet af og de har slået maver lidt, er det ved at være tid til at åbne gaverne.  jul7

Alle samles om træet og åbner en gave en efter en.

jul8

Gaverne vækker stor lykke! Især den gave der indholdte et scanningsbillede fra Lilys scanning i sidste uge. Lily og Rainer skal være forældre igen! Theodor og Erin er lykkelige – det er den bedste gave de kunne forestille sig.

jul9

jul10

Alle gaverne er åbnet, alle er mætte og glade men Gustav er sovet fra det hele – det lille pus. Men festen stopper ikke her. Det er jo ikke for sjov at man har en gildesal, så der bliver fyret op under alle spil, musikken og snevaffelmaskinen og der bliver hygget til den lyse morgen.

jul11

Juledagene

I juledagene er der en fantastisk ro i hele huset. Alle sover længe pånær Theodor og Erin.

efter1

De har givet hinanden et wellness rum i julegave og de øver sig i at blive bedre til at give massage. De er jo ikke helt unge mere, så det er dejligt at få varmet musklerne godt igennem med en god gang massage.

efter2

Erin har en drøm om at blive akupunktør og har fået lov at øve sig lidt på Theodor. Det er ikke altid lige behageligt, men virkningen er nu god nok!

efter3

Der bliver også tid til et mudderbad og en tur i saunaen, det er skønt med et lille frirum uden børn og uden larm!

efter4

Hyggen er dog ikke helt ovre, for resten af ferien byder på besøg og gildestuen bruges flittig af hele husstanden. Det har i den grad været en dejlig fredelig og berigende jul hos Familien Severinsen.

gold frame

Vi håber også at julen bliver helt fantastisk hos dig, din familie og dine simmere! Den største julehilsen skal lyde fra alle os til alle jer!

Glædelig jul!