Forplejning af dine hotelgæster

Det vil være så godt som umuligt at drive et hotel uden at sørge for mad til sine gæster. Mad er godt og mere mad er meget godt. Det er lidt grundreglen for en hotelmagnat.

Buffetborde og madboder er naturligvis svaret på alle problemerne, når det kommer til at holde gæsterne glade og tilfredse i Isla Paradiso.

 

Buffetborde

Den primære kilde til mad for dine hotelgæster er buffetbordet. Det koster omkring 300 simoleoner og der er løbende vedligeholdelsesomkostninger forbundet med det, baseret på kvaliteten af maden du vælger.

Du kan se hvilke muligheder du har for at tilpasse maden ved at klikke på buffetbordet. Det drejer sig om kvalitet og udvalg.

buffet1

Hvad angår kvaliteten af maden kan det ikke anbefales at have dårlig kvalitet, da gæster kan få negative humørstumper af at spise maden. Der er også en ret høj risiko for at maden vil være ødelagt eller brændt på, når det bliver serveret. Vælg i stedet for medium eller høj kvalitet og oplev dine gæster gå mætte og tilfredse fra måltiddet.

Maden på buffetbordene bliver udskiftet hver tredje time.

buffet2

Du kan også vælge mellem forskellige typer af mad. Nogle gæster kommer for at få helt bestemt mad som f.eks. sushi. Disse gæster kan du alstå tilfredsstille ved at have specifikke typer af mad, men det vil ikke give dårlige anmeldelser hvis du ikke har det, som det vil hvis du f.eks. ikke har morgenmad, frokost, aftensmad eller børnemad.

buffet3

Vi anbefaler at du laver masser af plads og sætter flere buffetborde, for at tilfredsstille så mange som muligt. Hvis du vil have et femstjernet hotel bør det også være i høj kvalitet det hele.

Du kan vælge imellem nedenstående typer mad:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][check_list]
 • Ingen – Denne bruges når du skal flytte bordet.
 • Morgenmad – Vigtigt at den er klar kl. 8
 • Frokost – Vigtigt at den er klar kl. 12
 • Middag – Vigtigt at den er klar kl. 18
 • Børn – Vigtigt og er med til at tilfredsstille både børn og deres forældre.
 • Dessert – Ikke lige så vigtigt, men noget alle simmere kan nyde
 • Vegetar – Mindre vigtigt
 • Dim Sum – Mindre vigtigt
 • Sushi – Mindre vigtigt
[/check_list]

En af grundene til at vi anbefaler mange buffetborde er, at du kan vælge et bord der serverer en af hver slags mad og dermed behøver du ikke holde øje med klokken. Vi har ind imellem fået et par dårlige anmeldelser fordi vi har glemt tiden og så var der aftensmad når det var morgenmadstid. Og det er jo noget rod. Så nu får de et af hvert bord hele dagen og så kan de spise hvad de vil ;)

Madboder

madbod2

Madboder er til de simmere der bare lige har behov for en snack eller en drink og som ikke kommer for den store madoplevelse. De er en stor fordel for dit resort, hvis du sigter efter en høj stjerneklassifikation. Du er dog nødt til at ansætte personale til at passe dem.

Der er tre muligheder ift. kvalitet (lav, medium eller høj). Vi anbefaler at du altid vælger høj, med mindre dit hotel er i så store pengeproblemer at du ikke har råd til de 50 simoleoner det koster på daglig basis. Men det er netop ting som madboder der gør det muligt at hæve prisen for at bo på hotellet. Der er to forskellige madboder at vælge imellem, en moderne og en strandbod. De serverer præcist det samme, så det er bare udseendet du skal vælge på.

Du kan servere følgende i madboden:

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][check_list]
 • Chokoladedyppet ananas
 • Kokosmælk
 • Sandwich
 • Is
 • Juice
 • Ananasjuice
[/check_list]

Hvis du ikke har Aftenunderholdning, så du kan ansætte en bartender eller hvis du ikke har plads til en pool bar, så anbefaler vi at du sætter en almindelig bar, så simmere kan lave drinks til sig selv. Du kan også altid selv gå i køkkenet og servere hjemmelavet mad for gæsterne. Der er mange måder at tilfredsstille sine gæster på, men man kan ikke slippe uden om maden.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]