følelser i sims 4

Følelser i Sims 4

I Sims 4 oplever vi for første gang i Sims historien, at der er rigtige følelser involveret i spillet. Følelserne påvirker simmernes ønsker, interaktioner, moodlets og så påvirker det simmerne omkring dem – ja dårligt humør smitter også i Sims 4. En simmer der er havnet i et ekstremt humør kan endda dø af det – død af latter, jep det er muligt!

Din simmer skifter følelser mange gange i løbet af dagen, og ønsker skiftes ud hver gang det sker. Det vil sige du skal være lidt hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil opfylde din simmers ønske. Eller vente på det kommer tilbage igen på et tidspunkt.

Du kan påvirke din simmers følelse med interaktioner og f.eks. musik. Hvis du f.eks. vil have din simmer i et flirtende humør, så kan du udføre romantiske interaktioner for at påvirke din simmer.

 

følelser-og-interaktioner-sism-4

Din simmers følelse har også stor betydning for, hvilke interaktioner de kan udføre. Som man kan se på billedet herover, så er der to interaktioner der har en gul mærkat. Det indikerer, at de to interaktioner kun er der fordi simmeren har følelsen “flov”som har farven gul, i det givne øjeblik. På den måde veksler mulighederne for interaktioner hele dagen lang, og giver dermed et væld af muligheder for dig.

 

Vi opdaterer løbende så snart vi lærer mere omkring følelser, og herunder kan du se alle de følelser vi har oplevet indtil videre. Er der noget du synes der mangler i forbindelse med følelser, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.

 

sims-4-legesyg-følelser

Legesyg: Legesyge simmere har lettere ved at være sjove! Prøv at øve dig på nogle vittigheder med en mikrofon eller med andre simmere.

sims-4-anspændt-følelse

Anspændt: En anspændt simmer har ikke lyst til at lave noget. Prøv at tage et dejligt bad eller at slappe af foran fjernsynet!

sims-4-flov-følelse

Flov: Flove simmere har virkelig svært ved at snakke med andresimmere. Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid.

 

sims-4-glad-følelse

Glad: En glad simmer elsker sit liv. Når din simmer er glad bliver alle positive følelser stærkere.

sims-4-inspireret-følelse

Inspireret: En inspireret simmer har tonsvis af kreative idéer, der bare skal udtrykkes! Prøv at male et maleri eller at spille et instrument!

 

sims-4-sønderknust-følelse

Sønderknust: Denne simmer er så flov og vil bare lægge sig i fosterstilling og dø… Prøv at give dig selv en opmuntrende tale foran spejlet, eller gem dig i sengen i et stykke tid!

sims-4-tilpas-følelse

Tilpas: En simmer, der har det fint, har ikke nogen stærke følelser i den ene eller anden retning. Prøv at lave nogle forskellige ting, og se hvad der sker!

sims-4-utilpas-følelse

Utilpas: Ingen simmere bryder sig om at være utilpas og slidt. Sørg for, at deres behov er opfyldt!

 

sims-4-følelser-energisk

Energisk: En energisk simmer bliver langsommere træt og er bedre til fysiske aktiviteter! Prøv at træne eller at gøre rent i huset!

sims-4-følelser-flirtende

Flirtende: En flirtende simmer har bedre held, når det kommer til kærlighed. Prøv at udfyre nogle romantiske interaktioner på en anden simmer!

sims 4 følelse fokuseret

Fokuseret: En fokuseret simmer har et skarpt og klart sind. Prøv at spille skak eller øve dig i at programmere på en computer!

sims-4-følelser-selvsikker

Selvsikker: En selvsikker simmer har det nemt i alle sociale situationer. Prøv at forbedre dine karismafærdigheder ved at socialisere med andre!

sims-4-simmer-sover

Sover: Sovende simmere ignorerer de følelser, de har haft i løbet af dagen.