Fødsel og babyer i Sims 4

Vi har tidligere fået ros for, at vi forholder os objektivt til nyheder omkring Sims 4. Det prøver vi normalt at gøre, altså ikke lade vores egen mening skinne for meget igennem, men nu er der kommet noget nyt som vi bare ikke er specielt tilfredse med.

SimsVIP har offentliggjort en video der viser en kvinde i Sims 4 der er gravid og skal til at føde. Til det formål står der en krybbe klar som babyen bliver placeret i så snart den er født. Man kommer tilsyneladende ikke til at kunne bevæge sig væk med babyen i Sims 4, man kan kun tage den op, lave en interaktion og derefter ligge den ned igen. Og nu tænker nogle af jer gamle Sim-spillere måske “hmmm.. Det lyder forfærdelig meget som Sims 1?”, og ja, det har I fuldstændig ret i – for det er fuldstændig som i Sims 1.

Meget skuffende.

gravid-simmer-sims-1

Sådan så det ud i Sims 1 når man fik et barn.

 

EA har flere gange nævnt de nye interaktioner der kommer med babyerne og at de nu kommer til at få arme og ben (altså ikke være pakket ind i et tæppe), og det lød jo altsammen godt. Der var rigtig mange der var begejstrede for delen med, at Simmerne nu kan amme deres babyer. Men i den bedste amerikanske stil, så er det selvfølgelig fuldstændig censureret så man ikke engang kan se babyen. Helt ærligt, hvorfor skal vi overhovedet kunne have amme interaktionen, hvis vi ikke må se det? Så kunne vi lige så godt have beholdt sutteflasken.

sims-4-amning

Sådan ser det ud når Simmeren ammer. Suk.

 

Se hele videoen her

 

 

 

Vi skal naturligvis stadigvæk have Sims 4, og der er mange ting vi er super begejstrede for. Men vi er altså kede af at se, at udviklingen ikke går FREMAD men rykker tilbage. Ej altså. :(