Fjern censuren fra dine simmere når de tisser, bader og ammer

En af de ting som de tossede amerikanere er meget følsomme omkring når de udvikler spil, det er at der naturligvis ikke må være spor af nøgenhed, fuldskab osv. Det har irriteret os længe i The Sims 3 men vi fik bare aldrig gjort noget ved det selvom løsningen er meget enkel. Men nu er The Sims 4 kommet og det er ligesom en ny start. Så derfor har vi nu installeret den mod der fjerner censuren fra simmerne når de bl.a. tisser, bader og ammer.

Hvis du også gerne vil have censuren væk, så kan du følge denne trin for trin guide.

 

Download filen fra Modthesims

no_mosaic_1

Det er modthesims som står bag denne mod og det eneste der skal til for at du kommer i gang er en bruger. Hvis du ikke allerede har en bruger kan du oprette en her.

Når du har en bruger så åbner du siden her og downloader filen, som du finder under fanen “Files”. Du downloader ved at trykke på linket vi har rammet ind i den røde firkant.

no_mosaic_2

Den beder dig nu om at gemme filen på din computer, hvilket du trykker ok til.

 

Udpak filen

no_mosaic_3

Filen du nu har downloadet er en .rar fil, hvilket blot er en form for indpakning af den rigtige fil. Du skal bruge programmet winrar eller f.eks. 7-zip for at pakke filen ud. Man kan få en gratis prøveversion af winrar som fungerer fint til formålet. Når du åbner den downloadede fil i winrar så skal du trykke på ikonet “Udpak til” som er indrammet i den røde cirkel.

no_mosaic_4

Nu bliver du bedt om at vælge hvor filen skal udpakkes.

Du skal vælge stien C:\brugere\navn\dokumenter\electronicarts\TheSims4\Mods

Og derefter trykke på OK.

no_mosaic_7

Hvis du vil tjekke at du har gjort det rigtigt, så kan du åbne mappen Mods og tjekke at filen ligger der.

 

Åben spillet

Nu er der blot tilbage at åbne spillet og sende din simmer i bad og se om du kan se deres søde nøgne numser ;-)

no_mosaic_8

Når du åbner spillet op vil du få denne besked der blot informerer om at der er fundet modifikationer og at det ikke understøttes af spillet – det er altså på eget ansvar. Klik på fluebenet og accepter.

no_mosaic_5

no_mosaic_6

Vi håber at denne guide er til at forstå. Såfremt du har problemer med at downloade winrar eller 7zip, så vil vi anbefale at du lige får hjælp af en voksen eller en ven. Det er begge anerkendte programmer, som ikke er skadelige mod computeren.

Vi vil understrege at det er helt på eget ansvar at downloade mods og at man altid skal være yderst forsigtige men hvad man downloader og vi kan ikke stilles til ansvar såfremt der sker noget med spillet.