Familien Weber | Miniserie del 4 af 5

DEL 4 – Ulykke og afsløringen –

Sidste afsnit sluttede med, Victoria hastede mod hospitalet. Og nu er det sket. Med hjem tog hun en sund og velskabt dreng.

Madison er rykket ind på det store værelse, og Liam (som den lille nye dreng hedder) har fået Madisons gamle værelse. Victoria nød at indrette værelserne. Karriereskift, hvem ved?

 Hverdagen er faldet på plads. Charlie har igen travlt på ”jobbet”.

 En aften, da Victoria netop havde puttet Liam og Madison og traver ind i soveværelset, starter en høj hyletone. En tyv er trængt ind i huset, men alarmen er begyndt. Victoria ringer til politiet, for hun er alene hjemme med to små børn (Charlie er på ”jobbet”).

Politiet kommer heldigvis hurtigt og fanger tyven, som ikke nåede at stjæle noget.

Victoria er stadig oppe, selv efter tyven er blevet lagt i håndjern og kørt væk. Hun er oppe at køre og glæder sig til Charlie kommer hjem. Så skal han have en ordentlig skideballe for at være så lidt hjemme! En time efter hører hun Charlie låse sig ind. Victoria smutter nedenunder og ser til sin rædsel Charlie og en ung dame kysse og overgramse hinanden. FØJ!

Victoria er rasende. Charlie har løjet for hende hele tiden. Han har været hende utro. Før hun blev gravid med Liam, under graviditeten og efter! Vic råber og skriger. Den mand som hun elskede skal aldrig mere sætte sin fod i dette hus! Deres forhold er forbi.

 ”Spar mig dine forklaringer, jeg gider ikke høre på dig!”

 

”Hører du ikke hvad jeg siger? Jeg er færdig med dig IT’S OVER. Forsvind”

 

Nu er Vic så singlemor til to små tumlinger. Liam er nemlig vokset. Som tiden dog flyver af sted. Victoria har også skiftet job og er nu arkitekt. Hun trængte til lidt forandring efter bruddet med Charlie. Det har taget hårdt på hende, men Victoria må være stærk for Madison og Liams skyld!

 

Næste gang… Efter bruddet med Charlie søger Victoria en kærlig fyr, som kan elsker Vic og hendes Liam og Madison. Vil det lykkes, og hvis ja vil dette forhold så holde? Vil Vic overhovedet komme sig over skilsmissen. Eller vil hun altid bare nag.

Vic er glad for Madison og Liam er så små at de ikke forstår, hvad der er sket. Meeeen Madison vokser snart. Vil hun tage kontakt til sin far?

Læs næste afsnit, og måske bliver du klogere på noget af det.