Familien Weber | Miniserie del 3 af 5

DEL 3 – Familieforøgelse og mistanke –

I sidste afsnit var Victoria gravid, og hun glædede sig helt vildt! Samtidig følte hun, Charlie opførte sig mærkeligt.

Victoria går der hjemme med sin voksende mave. Hun er så småt begyndt at lære Madison at gå. Men det er svært :-)

Charlie arbejder som sædvanlig, eller det er Victoria ikke så sikker på. Hun ringer til Charlies arbejdsplads, men de fortæller, at Charlie ikke er her. Han har nemlig taget fri i to dage. Mærkeligt. Vic er overbevist om, noget er helt galt. Og det eneste hun ved, er, at Charlie ikke fortæller hende sandhed-en.

Hvem er nu det? Det ser ud til, grunden til Charlies fravær er fundet. Hun er en anden berømt person i Twinbrook. Ligesom Charlie elsker hun livet som kendt. Charlie er et par år ældre end den unge dame, og hun er dybt betaget af ham. Charlie glemmer alt om Victoria og Madison. Holl Greenwood som hun hedder, er den eneste han kan tænke på. Og det er vist gengældt.

Vic har andre ting at tænke på. Opvaskemaskinen er gået i stykker, og hun mangler Charlie til at fikse den. Victoria ”koger over” og ringer til Charlie. Hun siger ikke, at hun ved, han ikke er på arbejdet. Hun vil bare have han kommer nu. Victoria er meget vred!

Mangler nogen en rengøringsmand?:-)

 

Victoria har det som om, Charlie tror hun ved besked. Men Victoria har kun sine idéer (snarere mistanker). Charlie er mere nærværende og kærlig, og Victoria spørger ham ikke om noget. Hun er træt og højgravid. Hun gider ikke diskutere.

Fødslen går i gang. Victoria haster mod hospitalet. Charlie passer imens Madison, som er tumling og ikke ved, hvorfor mor laver sjove ansigter ;-)

Næste gang… Læs om den lille nye. Blev det en dreng eller pige? Har Victoria tænkt sig at konfrontere Charlie, eller har Charlie tænkt sig at ændre opførsel, nu når Vic og Charlie er forældre til to! Kommer sandheden frem. Hvad skjuler Charlie overfor Victoria?

Læs mere om Familien Weber i næste afsnit.